Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Ανατριχιαστικές οι αποκαλύψεις του Μανώλη Kοττάκη: “Tο «καθεστώς Mητσοτάκη» ήδη λειτουργεί”

 


Προσοχή: δεν πρόκειται για τα πειθαρχικά όργανα του κόμματος, αλλά για παρακομματικές – και για την ακρίβεια παρακρατικές διαδικασίες.

Σωστός ο κ. Κοττάκης, αλλά… καταθέτω ένσταση.

Κύριε Κοττάκη, μην βάζετε στο κάδρο μόνον τον ΝΑΖΙΣΤΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…

Βάλτε και τους υπουργούς του, βάλτε και τους βουλευτές του…

ΒΑΛΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…

Οι μισές αποκαλύψεις και οι μισές ευθύνες, βγάζουν από το κάδρο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ – ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΣΥΡΦΕΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…

ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Το φωτογραφικό υλικό είναι επιλογής μου…

Το «καθεστώς Μητσοτάκη» ήδη λειτουργεί

Κανείς δεν διέψευσε τον Κοττάκη, επειδή προφανώς όσα γράφει ισχύουν.

Ο δημοσιογράφος και διευθυντής της «Εστίας» Μανώλης Κοττάκης είναι σαρξ εκ της σαρκός της -συντηρητικής- «παράταξης» και δεν το κρύβει. Συνομιλεί με όλες τις πλευρές της ΝΔ και έχει καλή πληροφόρηση. Γι’ αυτό όσα έγραψε είναι ανατριχιαστικά.

Το πρώτο: ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχεδιάζει εκλογές με την κοινωνία φιμωμένη – κατά τα πρότυπα των πιο αυταρχικών καθεστώτων του πλανήτη. Δηλαδή με παρέμβασή του επιδιώκει η Gοogle και το Facebook «να μπλοκάρουν αποκαλύψεις για τις υποκλοπές».

Δεδομένου ότι η κυβέρνηση «κάνει δουλειές» μ΄ αυτές τις εταιρίες -και τις «διευκολύνει» να επενδύσουν στην Ελλάδα- η καταγγελία έχει και άλλες αποχρώσεις.

Η δεύτερη αποκάλυψη Κοττάκη αναφέρεται σε «δυο ανακριτές» που καλούν σε «ακρόαση» «σε ένα σκοτεινό δωματιάκι» στο υπόγειο του Μεγάρου Μαξίμου -που μετατρέπεται έτσι σε… «Κομαντατούρ»- όποιον θεωρείται ύποπτος για οτιδήποτε.

Ένας άλλος «μηχανισμός» ασχολείται με την παρακολούθηση των βουλευτών και «ζητάει τα ρέστα» για ό,τι γράφεται γι’ αυτούς.

Προσοχή: δεν πρόκειται για τα πειθαρχικά όργανα του κόμματος, αλλά για παρακομματικές – και για την ακρίβεια παρακρατικές διαδικασίες.

Κανείς δεν διέψευσε τον Κοττάκη, επειδή προφανώς όσα γράφει ισχύουν: Ο Πρωθυπουργός επιβάλει προσωπική αστυνόμευση στο κόμμα, την κυβέρνηση και την κοινωνία. Με άλλα λόγια, έχει ήδη εγκαταστήσει καθεστώς. Ως «κυβερνήτης».

Γ.Λ.

 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις