Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Αργύρης Νταλιάνης: “Mελέτη ΣΟΚ από το Hνωμένο Βασίλειο αναφέρει ότι 1 στους 482 ανθρώπους πέθανε εντός 30 ημερών από τη λήψη του εμβολίου”

 


“Είναι πλέον ανεκδιήγητο αυτό το καθεστώς το οποίο συνεχίζεται” δήλωσε στον Focus FM 103.6 και το δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη ο επεμβατικός καρδιολόγος, Αργύρης Νταλιάνης.

“Δεν έχει απολύτως καμία νομιμοποίηση. Είναι η πολλοστή φορά που εχουμε τέτοιου είδους φαινόμενα. Πριν απο δυο μέρες εντελώς αιφνιδιαστικά η αστυνομία μαζί με υδροφόρες του Δήμου Αθηναίων εδιωξαν τους συναδέλφους από το Υπουργείο Υγείας, οι οποίοι ήταν για 8 μήνες παρόντες εκεί, τοποθετησαν κάγκελα σίδερα για να μην ξανακατασκηνωσουν. Έχουμε την ίδια την ΠΟΕΔΗΝ να επιτίθεται πρακτικά στην κατάληψη των συναδέλφων, να αποστασιοποιείται, να μιλάει για ασχήμια, ο Γιαννακός έφτασε να ζητήσει τη σύλληψη συναδέλφου. Με αποκορύφωμα το χθεσινό, με τους συναδέλφους κυρίως γυναίκες με ανήλικα παιδιά, μονογονεικές οικογένειες, παρούσες έξω το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης οπου, όπως πέρναγε η πρόεδρος της Δημοκρατίας είπαν κάποια συνθήματα και θέλησαν δύο εξ αυτών να μιλήσουν προσωπικά μαζί της, να της θέσουν το πρόβλημα των αναστολων. Αντί αυτού, προσήχθησαν για εξακρίβωση στοιχειων. Από δω και πέρα, εφόσον δεν υπάρχει άρση του μέτρου, θα έχουμε όλο και περισσότερο τέτοιου είδους φαινόμενα”, σημείωσε.

“Υπαρχει μελέτη του Ηνωμένου Βασιλείου της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας για τους εμβολιασμούς, που αναφερει οτι 1 στους 482 εμβολιασμενους απεβίωσε εντός 30 ημερών από τη λήψη μιας δόσης εμβολίου για τον κορονοϊό. Δηλαδή θνητότητα για τον πρώτο μήνα 0,21%. Όσο για τα νέα επικαιροποιημένα εμβόλια, σε 20 ασθενείς που δοκιμάστηκαν, έναντι 19 ασθενών που έκαναν την τέταρτη δόση με το παλιό εμβόλιο, δε βρέθηκε καμία διαφορά όσον αφορά την προστασία με εξουδετερωτικά αντισώματα”, ανέφερε ο ίδιος.

“Ακόμα και το θέμα των αναστολών να λήξει, δεν τελειώνει η δική μας αποστολή. Είμαστε αποφασισμένοι να κρατήσουμε όσο το δυνατόν τις δικές μας Θερμοπύλες μέσα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας το οποίο αυτή τη στιγμή διαλύεται”, κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις