Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

Πρωτοφανές: Καβγάδισαν Mπαμπάδες στην Φόριντα και πυροβόλησαν o ένας την κόρη του άλλου! (photo - video)

 Και τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Ένας καβγάς σε δρόμο της Φλόριντα είχε ως αποτέλεσμα να πυροβοληθούν δυο κορίτσια και να συλληφθούν οι μπαμπάδες τους με κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου, ο σερίφης της κομητείας Νασάου, Μπιλ Λίπερ, δήλωσε ότι ο Γουίλιαμ Χέιλ, 36 ετών, και ο Φρανκ Άλισον, 43 ετών, επέβαιναν σε διαφορετικά οχήματα στις 8 Οκτωβρίου με τις κόρες τους αντίστοιχα, όταν είχαν μια διαφωνία στην οδήγηση.

Σύμφωνα με το First Coast News, μάρτυρας κάλεσε την Άμεση Δράση και είπε ότι οι δύο άνδρες οδηγούσαν αλλοπρόσαλλα και «φρέναραν» ο ένας τον άλλον, προσθέτοντας ότι έμοιαζε σαν να παίζουν «κυνηγητό» στο δρόμο.

Μπαμπάδες έμπλεξαν σε καβγά στο δρόμο και πυροβόλησαν ο ένας την κόρη του άλλου
Μπαμπάδες έμπλεξαν σε καβγά στο δρόμο και πυροβόλησαν ο ένας την κόρη του άλλου

Στη συνέντευξη Τύπου, ο σερίφης είπε στους δημοσιογράφους πώς η κατάσταση εξελίχθηκε βίαια.

Σύμφωνα με τον Λίπερ, ο Χέιλ οδηγούσε ένα μαύρο Dodge Ram όταν σταμάτησε δίπλα στο γκρι Nissan Murano του Άλισον. Ο Χέιλ φώναξε στον Άλισον να σταματήσει στην άκρη.

Όπως είπε , ένας επιβάτης στο Nissan του Άλισον έκανε μια άσεμνη χειρονομία στον Χέιλ. Και μετά, κάποιος από το όχημα του Χέιλ πέταξε ένα πλαστικό μπουκάλι νερού στο όχημα του Άλισον.

Μπαμπάδες έμπλεξαν σε καβγά στο δρόμο και πυροβόλησαν ο ένας την κόρη του άλλου

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τον σερίφη, ο Άλισον άρπαξε το 45άρι πιστόλι και πυροβόλησε μία φορά στο φορτηγό του Χέιλ πριν απομακρυνθεί με ταχύτητα. Η σφαίρα χτύπησε την 5χρονη κόρη του Χέιλ στο πόδι.

Όταν ο Χέιλ συνειδητοποίησε ότι η κόρη του είχε πυροβοληθεί, φέρεται να καταδίωξε το φορτηγό του Άλισον και να έριξε αρκετές σφαίρες με ένα πιστόλι 9 χιλιοστών. Μία από τις σφαίρες χτύπησε την 14χρονη κόρη του Άλισον στην πλάτη, τραυματίζοντας σοβαρά τον πνεύμονά της.

Ο Λίπερ σημείωσε ότι και οι δύο άνδρες συνέχισαν να τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα όταν είδαν ένα περιπολικό στην άκρη του δρόμου. Στο σημείο εκείνο σταμάτησαν και άρχισαν να παλεύουν με γροθιές μέχρι που ένας αστυνομικός τους χώρισε.

Και τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο και αναμένεται να αναρρώσουν από τα τραύματά τους.

Οι δύο άνδρες κατηγορούνται τώρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Συνελήφθησαν αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την καταβολή εγγύησης 150.000 δολαρίων.

Ο σερίφης δήλωσε ότι και οι δύο είναι τυχεροί που κανείς δεν σκοτώθηκε στο περιστατικό. «Τι είναι πιο τρομακτικό από έναν τρελό οδηγό με όπλο;», αναρωτήθηκε ρητορικά. «Δύο τρελοί οδηγοί με όπλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις