Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Ελεονώρα Μελέτη: Nα προστατεύσουμε τα παιδιά μας από λαίμαργα ανθρωπάρια


 Η υπόθεση βιασμού ενός 12χρονου στον Κολωνό έχει προκαλέσει φρίκη στο πανελλήνιο. Το παιδί έπεσε θύμα βιασμού από τον 53χρονο, ο οποίος στη συνέχεια την εξέδιδε και ανέβαζε φωτογραφίες της στο διαδίκτυο.

Η Ελεονώρα Μελέτη παρακολουθεί συγκλονισμένη τις εξελίξεις και θέλησε να μοιραστεί την ανησυχία της και τις σκέψεις της ως μαμά ενός μικρού κοριτσιού.

Το βράδυ της Δευτέρας, η παρουσιάστρια του Mega δημοσίευσε ένα τρυφερό βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram στο οποίο η μικρή Αλεξάνδρα την κρατά αγκαλιά και της τραγουδά.

«Όταν με αγκαλιάζει και μου τραγουδάει με ηρεμεί και με γαληνεύει. Και σήμερα ήμουν άγρια μέσα μου. Κι ενώ η Αλεξάνδρα με ηρεμεί, τόσο αγριεύω παραπάνω όταν σκέφτομαι όλη μέρα τρόπους για να προστατεύσω το κορίτσι μου από λαίμαργα ανθρωπάρια.

Όλοι μας πρέπει να σκεφτούμε τρόπους να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από λαίμαργα ανθρωπάρια. Και τα παιδιά των άλλων, και αυτά που δεν έχουμε, δικά μας παιδιά είναι. Και πρέπει να τα έχουμε ασφαλή.

Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος τα παιδιά να είναι παιδιά, και τα λαίμαργα ανθρωπάρια ανίκανα να τα βλάψουν. Σκέψου λίγο, αυτή τη στιγμή που διαβάζεις το ποστ, κάποια παιδιά βιάζονται, κάποια κακοποιούνται, κάποια εργάζονται, κάποια απειλούνται. Και δεν σταματάει» έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

Ελεονώρα Μελέτη: Η ανάρτηση – ξέσπασμα για την υπόθεση βιασμού στον Κολωνό

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις