Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Σωτήρης Μουστάκας: «Έβγαλαν τα οστά του, Oύτε ξέρω που βρίσκονται» εξομολογήθηκε ο ανιψιός του

 


Ο Μιχάλης Μουστάκας, ανιψιός του Σωτήρη Μουστάκα, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», η οποία τον συνάντησε στην Κύπρο. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υποκριτική, στον αείμνηστο θείο του, αλλά και στην βοήθεια που του πρόσφερε.

«Ήθελα πολύ να τελειώσω την σχολή του Εθνικού. Πήγα, τα κατάφερα. Με βοήθησε ο Σωτήρης Μουστάκας. Μεγάλωσα με όλους αυτούς τους κωμικούς, εκτός από τον θείο μου. Με τον Ψάλτη κάναμε πολλή παρέα, ήταν εκείνος που με βοήθησε να ανέβει το κασέ μου και με έβαλε στην ταμπέλα», ανέφερε αρχικά ο Μιχάλης Μουστάκας

 


Και εξομολογήθηκε στην συνέχεια ο ηθοποιός σχετικά με τον θείο του πως: «Είμαι πολύ στενοχωρημένος. Όταν είχε πεθάνει ο Σωτήρης, νόμιζα ότι ο τάφος είχε αγοραστεί ενώ ήταν η κηδεία. Δυστυχώς έβγαλαν τα οστά του, ούτε ξέρω που βρίσκονται. Θα ήθελα να φέρουν τα οστά του στην Κύπρο, στον τόπο όπου γεννήθηκε, να αγοράσουμε έναν τάφο και να τα βάλουμε μέσα. Όχι, να είναι στο πουθενά. Είναι κρίμα γιατί αυτός ο άνθρωπος αγαπήθηκε τόσο πολύ στην Ελλάδα. Πέθανε με την ελληνική σημαία».

Για το γεγονός ότι έγινε πατέρας σε ηλικία 61 ετών, ο Μιχάλης Μουστάκας σχολίασε: «Δεν το περίμενα! Νιώθω κι εγώ πιο παιδί. Ξαναγεννήθηκα. Με έλεγαν όλοι  “ο Βουτσάς της Κύπρου”. Όταν πήγα να γράψω το παιδί στο νηπιαγωγείο, με ρώτησαν αν είναι εγγονάκι μου. Η σύντροφός μου είναι πιο μικρή από εμένα, την περνάω 25 χρόνια».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις