Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

T.Mπάιντεν: «Θα είμαι υποψήφιος για 2η τετραετία αν δεν είμαι αύριο νεκρός» και… ψάχνει την «έξοδο» να βγει (BINTEO) Κάποιοι θέλουν να παραμείνει στον Λευκό Οίκο για άλλα τέσσερα χρόνια


 Ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε ξανά την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος των Δημοκρατικών και για δεύτερη θητεία προεδρική θητεία στον Λευκό Οίκο, λέγοντας ότι χαίρει άκρας υγείας αλλά την ίδια στιγμή σε νέο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας για άλλη μία φορά μετά από ομιλία του έψαχνε την… έξοδο.


Έσπευσε να διευκρινίσει, ότι δεν έχει λάβει την τελική του απόφαση ενώ αν επανεκλεγεί, στο τέλος της θητείας τους θα είναι 86 ετών, ο γηραιότερος Πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ.

Κι όμως κάποιοι εξτρεμιστικοί κύκλοι από πίσω θέλουν να τον δουν Πρόεδρο ξανά γιατί προφανώς τους βολεύει ως χρήσιμος «frontman» για να συνεχίσουν την καταστροφική για τον πλανήτη ατζέντα τους.

Ο Μπάιντεν, μιλώντας στο NBC, παραδέχθηκε ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί οτιδήποτε και καταλαβαίνει γιατί η υγεία του προβληματίζει κάποιους ψηφοφόρους: «Μπορεί να πέσω νεκρός αύριο. Μπορεί να αρρωστήσω. Είναι φυσιολογικό να ανησυχούν για την ηλικία τη δική μου ή οποιουδήποτε άλλου» είπε.

 


«Αλλά ο καλύτερος τρόπος για να δει κάποιος αν είμαι καλά ή όχι, είναι να με παρατηρεί. Μήπως καθυστερώ; Μήπως κινούμαι πιο αργά; Αν οι ψηφοφόροι αμφιβάλλουν για την πνευματική και σωματική μου ικανότητα, τότε ας υποστηρίξουν άλλον υποψήφιο» πρόσθεσε.

«Πάντως, αυτή τη στιγμή, χτύπα ξύλο, δεν θέλω να με γρουσουζέψω, χαίρω άκρας υγείας. Ολα λειτουργούν σωστά, σωματικά και πνευματικά».

Το πόσο «άκρας υγείας» χαίρει έχει φανεί τους τελευταίους μήνες.

Ένα ερωτηματικό που απασχολεί τις ΗΠΑ σήμερα, είναι πώς ο Τ.Μπάιντεν θα φτάσει μέχρι τις προεδρικές εκλογές του 2024, καθώς η κατάσταση σε ότι αφορά την πνευματική του διαύγεια, φαίνεται ότι επιδεινώνεται καθημερινά και τα περιστατικά που δείχνουν τα προβλήματά που αντιμετωπίζει έχουν γίνει δεκάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις