Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Υπόθεση βιασμού 12xpovης: Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες άλλων τριών συλληφθέντων (ΔΑΜΙΑΝΙΔΗ Ιωάννη - ΜΟΣΧΟΛΙΟ Αλέξανδρο - ΜΑΚΡΑΔΗΜΑ Ανδρέα)

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση

Κείμενο Κώστας Παπαδόπουλος

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες τριών ακόμη προφυλακισθέντων για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και εκπόρνευσης της 12χρονης από τον Κολωνό.

Πρόκειται για τους:

ΔΑΜΙΑΝΙΔΗ Ιωάννη του Ιωάννη και της Αφροδίτης, γεννηθέντα την 2-7-1987 στην Αθήνα, (σχετικό το από 4-11-2022 Δελτίο Τύπου)

ΜΟΣΧΟΛΙΟ Αλέξανδρο του Δημητρίου και της Ευανθίας, γεννηθέντα την 7-10-1967 στην Αθήνα (σχετικό το από 4-11-2022 Δελτίο Τύπου) και

ΜΑΚΡΑΔΗΜΑ Ανδρέα του Ευθυμίου και της Μαρίας, γεννηθέντα την 16-8-1979 στην Κόρινθο (σχετικό το από 5-11-2022 Δελτίο Τύπου).

Σε βάρος των ανωτέρω ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση. Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση των κατηγορουμένων, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τους ανωτέρω, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας από την 15:00 ώρα της 18-11-2022 μέχρι την 15:00 ώρα της 18-05-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις