Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Θεσσαλονίκη: Άγριος ξυλοδαρμός 20χρονου και της φίλης του – «Προσπάθησα να την προστατέψω»


 Θύματα ξυλοδαρμού έπεσαν ένας 20χρονος με την φίλη του τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στα Λαδάδικα.

Σύμφωνα με το MEGA, ο 20χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητό του και μέσα σε αυτό ήταν και η κοπέλα του. Κάποια στιγμή μία ομάδα πέντε ατόμων τους πλησίασαν και άρχισαν να βρίζουν και να χτυπούν τον 20χρονο ενώ ήταν μέσα στο αυτοκίνητο και όταν εκείνος βγήκε από το αυτοκίνητα του ήρθαν και άλλα πέντε άτομα.

Όπως αναφέρει ο 20χρονος στο MEGA: «Ήμουν μέσα στο αυτοκίνητο και πήγα να πάρω την κοπέλα μου. Στην αρχή ήταν τέσσερα άτομα μπροστά μου μέσα στην μέση του δρόμου, οι τρεις έκαναν στην άκρη, ο ένας όμως έμεινε και άρχισε να με βρίζει. Όταν αντιλήφθηκα ότι απευθύνεται σε εμένα τον ρώτησα τον λόγο που με βρίζει ξαφνικά κάποιος μου όρμησε μέσα στο αμάξι. Άνοιξα την πόρτα για να προσπαθήσω να τους απωθήσω».


Κατέβηκε έπειτα από λίγο και η κοπέλα του 20χρονου και χτύπησαν και το κορίτσι στο κεφάλι και τη μύτη. “Προσπάθησα να την προστατέψω και με χτυπούσαν στην πλάτη” είπε ο 20χρονος.

Αργότερα με την επέμβαση της Αστυνομίας που βρέθηκε στο σημείο του ξυλοδαρμού καθώς η φασαρία συνεχίστηκε και με άλλο θύμα, κατάφεραν να συλλάβουν ένα άτομο.

Οι δράστες ήταν με μαύρα ρούχα και ξυρισμένα κεφάλια και φαίνεται να είναι αθλητές πυγμαχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις