Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

AYTH H NYXTA MENEI: Το Twitter βρήκε το φετινό του είδωλο – «Ο Γιώργης θέλει 6 Στάνκογλου και 17 Μπισμπίκηδες για πρωινό…»


 Μία από τις πιο ρομαντικές σκηνές παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Δευτέρας στη σειρά του Alpha «Αυτή η Νύχτα Μένει».

Ο Γιώργης, έπειτα από αρκετή υπομονή και επιμονή κατάφερε να βγάλει ραντεβού την αγαπημένη του Νίτσα και αποφάσισε να την πάει για φαγητό σε ένα μαγαζί δίπλα στη θάλασσα.

Όταν οι δυο τους έφτασαν στο μαγαζί, η Νίτσα ζήτησε να καθίσει μπροστά στη θάλασσα, όμως το… πρώτο τραπέζι ήταν κατειλημμένο από μία μεγάλη οικογένεια!

Έτσι, ο Γιώργης με τον εκρηκτικό και χαρούμενο χαρακτήρα του, πλησίασε την οικογένεια και τους ζήτησε αν τους είναι εύκολο να αλλάξουν τραπέζι, ενώ τους είπε παράλληλα πως ό,τι έπαιρναν θα ήταν κερασμένο από εκείνον.

Μάλιστα, ο ίδιος ανέλαβε να μεταφέρει και την γιαγιά της οικογένειας, στην οποία εξήγησε για ποιο λόγο θα ήθελε το συγκεκριμένο τραπέζι

Η Νίτσα από την άλλη, καθόταν από μακριά και τον κοίταζε γεμάτη από χαρά!

Τρελάθηκε το Twitter

Φυσικά, αυτή τη σκηνή, οι χρήστες του Twitter δεν θα μπορούσαν να την αφήσουν ασχολίαστη, με τις γυναίκες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου να αναζητούν έναν τέτοιο άνδρα, όπως ο Γιώργης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις