Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

Bασιλιάς Κάρολος: «Απάτησε την Καμίλα με την πεθερά της Σoυηδής πριγκίπισσας» – Τι λένε οι φήμες για το ειδύλλιο του 2003

 Φέρεται να ήρθαν κοντά στο πλαίσιο φιλανθρωπικής εκδήλωσης

Το ειδύλλιο του βασιλιά Καρόλου και της Καμίλα Πάρκερ μπορεί να απασχολούσε για δύο δεκαετίες τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, όμως

δημοσιεύματα αναφέρουν πως ήταν άπιστος απέναντι της, αφού φέρεται να είχε σχέση με την πεθερά της Σουηδής πριγκίπισσας.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Bild» επικαλούμενη πηγές της βρετανικής «Mirror», αναφέρει ότι όλα ξεκίνησαν το 2003 σε μία φιλανθρωπική εκδήλωση, τη στιγμή που ο Κάρολος είχε επίσημα σχέση με τη σύζυγο του και ετοιμάζονταν να την παντρευτεί σε λίγα χρόνια.

Πιο αναλυτικά, η Εύα Μαρία Ο’ Νιλ, μαικήνας της Όπερας του Μονάχου, είχε φιλικές σχέσεις με την πρώην σύζυγο του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα, αλλά και τον βασιλιά Κάρολο Γ. Κι ενώ ο Κάρολος απολάμβανε τον έρωτά του με την Καμίλα, το 2003 η Εύα τον προσκάλεσε σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας, και εκείνος αποδέχθηκε την πρόσκληση «προς δυσαρέσκεια της Καμίλα», όπως σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα «Mirror».

Αν και έχουν διαψεύσει τη φημολογούμενη σχέση, τόσο ο βασιλιάς Κάρολος όσο και η Εύα, οι φήμες οργιάζουν καθώς η πεθερά της πριγκίπισσας δεν έχει μέχρι στιγμής απαντήσει στο αίτημα της γερμανικής εφημερίδας να προβεί σε σχόλιο.

Σημειώνεται, ότι η Εύα Μαρία Ο’ Νιλ, γεννήθηκε το 1940 στην Αυστρία. Παντρεύτηκε και χώρισε τέσσερις φορές, ενώ συνολικά έχει τρία παιδιά από τρεις διαφορετικούς άνδρες: την Τατιάνα, τη Νατάσα και τον Κρίστοφερ και εννέα εγγόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις