Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Πλεύρης: «Αν ήταν στη δική μου ευχέρεια θα είχα απολύσει τους ανεμβολίαστους Yγειονομικούς»


 Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης σε σημερινή του δημόσια τοποθέτηση, είπε πως αν ήταν αποκλειστικά στη δική του ευχέρεια θα είχε απολύσει τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς και θα είχε προκηρύξει τις θέσεις τους για νέες προσλήψεις.

Στο παρακάτω απόσπασμα βλέπουμε τον Θάνο Πλεύρη σε συνέδριο για τους εμβολιασμούς στην μετά-covid εποχή να αναφέρεται στους υγειονομικούς που τελούν σε αναστολή για 14 μήνες.

Δεν είναι μόνο τα λόγια που ξεστομίζει (τους χαρακτηρίζει «επικίνδυνους» και λέει ότι θα τους είχε ήδη απολύσει αν ήταν στο χέρι του) αλλά και το ύφος του.

Δυστυχώς -για αυτόν- εκτός από τα γραπτά, στην εποχή μας μένουν και τα βίντεο:
Νέα καταγγελία Πολάκη: Τι αποκαλύπτει για συνεργάτιδα του Μητσοτάκη

Μία στενή συνεργάτιδα του Κυριάκου Μητσοτάκη έβαλε στο στόχαστρό του ο Παύλος Πολάκης, καταγγέλλοντας ότι διορίστηκε διοικήτρια στον ΕΟΠΥΥ, ενώ παράλληλα από το 2020 μέχρι σήμερα μετέχει στα Δ.Σ. τριών εταιρειών του Χρηματιστηρίου από τις οποίες λαμβάνει κανονικά τον μισθό της.

Ο λόγος για τη Θεανώ Καρποδίνη, η οποία -σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ- «γράφει στα παλιά της τα παπούτσια (για να μην πω κάτι βαρύτερο…) την εκ του ΝΟΜΟΥ υποχρέωση της να παρέχει τις υπηρεσίες της ως Διοικήτρια του ΕΟΠΥΥ με καθεστώς ΠΛΗΡΟΥΣ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ απασχόλησης!!!».

«Και το…”κερασάκι στην τούρτα”: η συγκεκριμένη κυρία έχει διοριστεί Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου του Χρηματιστηρίου, ελέγχει δηλ. εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο με τις οποίες η ίδια συναλλάσσεται και συμβάλλεται ως Διοικήτρια του ΕΟΠΥΥ», σημειώνει ο κ. Πολάκης σε ανάρτησή του στο Facebook και καταλήγει:

«Πλεύρη διώξτην… χθες, πάρε πίσω όσα λεφτά έχει εισπράξει παράνομα από τον ΕΟΠΥΥ και μετά παραιτήσου κι εσύ!!!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις