Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Λεηλατημένο το «παλάτι» του Tσοχατζόπουλου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου – Έχουν ξηλώσει και τα πατώματα

 


Το «παλάτι» του Άκη Τσοχατζόπουλου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, το οποίο έχει δημευθεί από το Δημόσιο,

έχει λεηλατηθεί καθώς από τη μεζονέτα τριών επιπέδων κάποιοι ξήλωσαν ακόμη και τα πατώματα.

Η εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 αποκάλυψε τις φωτογραφίες μέσα από το σπίτι που έχει θέα την Ακρόπολη, όπου φαίνονται οι ζημιές που έχει υποστεί, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχουν χαθεί ακριβά έπιπλα, αλλά και αντικείμενα μεγάλης αξίας.Το «παλάτι» του Άκη Τσοχατζόπουλου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, το οποίο έχει δημευθεί από το Δημόσιο, έχει λεηλατηθεί καθώς από τη μεζονέτα τριών επιπέδων κάποιοι ξήλωσαν ακόμη και τα πατώματα.

Η εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 αποκάλυψε τις φωτογραφίες μέσα από το σπίτι που έχει θέα την Ακρόπολη, όπου φαίνονται οι ζημιές που έχει υποστεί, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχουν χαθεί ακριβά έπιπλα, αλλά και αντικείμενα μεγάλης αξίας.


Το συνολικό εμβαδόν του σπιτιού φτάνει τα 600 τετραγωνικά μέτρα και υπολογίζεται πως η σημερινή αντικειμενική αξία στην περιοχή φτάνει τα 10.000 ευρώ ανά τετραγωνικό.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Τσοχατζόπουλου, Νίκος Αλεξανδρής, ανέφερε πως: «Την 1η Δεκεμβρίου δημοσιεύεται η τρίτη διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου, που αναμένεται να προκαλέσει σεισμό και θα έχει εξελίξεις και σε πολιτικό επίπεδο.

Ο Άκης κατάφερε να ανακτήσει μέρος του αρχείου του, μετά από την αποφυλάκιση του. Προφανώς κάποιοι άνθρωποι που φοβούνται, θεώρησαν ότι στο σπίτι θα υπήρχαν στοιχεία και μπήκαν στο σπίτι και το λεηλάτησαν, ξήλωσαν μέχρι και τα πατώματα εκεί που είχε το γραφείο του ο Άκης Τσοχατζόπουλος».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις