Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Ατέλειωτες Ανθρωποθυσίες.

Χτες βράδυ "διεκόπησαν" οι διαπραγματεύσεις κυβέρνησης και
Τρόϊκας. Θα επαναληφθούν μετά από 10 μέρες. 
Οι "διαφωνίες"που προέκυψαν, θα επιλυθούν σε επίπεδο eurogroup.
Αυτά ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Οικονομικών.
Προχτές το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής παρέδωσε στον Πρόεδρο Πετσάλνικο μία Εκθεση.
Αυτό το Γραφείο αποτελείται από
τεχνοκράτες καθηγητές, έχειδιορισθεί από τη Βουλή, λειτουργεί αυτόνομα χωρίς έξωθεν"παρεμβάσεις", με στόχο την ενημέρωση του συνόλου των βου-λευτών.
Στην Εκθεση αυτή διατυπώνεται η εκτίμηση πως το δημοσιονομικόέλλειμμα της Χώρας είναι μεγαλύτερο από την αντίστοιχη περυσινήπερίοδο, παρά τα μέτρα που ελήφθησαν και η δυναμική του Χρέους είναι ανεξέλεγκτη ακόμα και εάν επιτευχθούν "εγκαίρως και στο έπακρο" οι στόχοι του Μεσοπρόθεσμου. 
Με δυό λόγια, η Εκθεση διατυπώνει την εκτίμηση πως τα ετήσιαελλείμματα θα συνεχίσουν να αυξάνονται και το συνολικό Χρέος της Χώρας θα διογκώνεται συνεχώς.
 Κι αυτό ενώ έχουν ληφθεί μιά σειρά μέτρων με το Μνημόνιο πέρυσι και νέα φέτος με το Μεσο-προθεσμο μέχρι το 2015!!Πιό απλά:
 η εφαρμοζόμενη πολιτική κυβέρνησης-τρόϊκας δεν πρό-κειται να αποδώσει...
Αρα...
οι Ανθρωποθυσίες πάνε χαμένες...
Αρα...
η Πατρίς και οι Πολίτες δεν 'εσώθησαν'...
 Ο νεο-Εφιάλτης Βενιζέλος αντέδρασε στην Εκθεση μιας και δεν τον βόλευε, χαρακτηρίζοντας τα μέλη του Γραφείου της Βουλής ωςΑνεύθυνα, Ασχετα και Απειρα, με αποτέλεσμα την άμεση παραί-τηση της συντονίστριας του Γραφείου. 
 - Ολη αυτή η ιστορία επιβεβαιώνει δύο πράγματα:
1) Πως υπάρχουν σοβαρές, επιστημονικές και τεκμηριωμένες από- ψεις που υποστηρίζουν πως αυτή η Πολιτική που εφαρμόζεται είναι αναποτελεσματική και στο τέλος-τέλος...καταστροφική.2) Πως οι "Σωτήρες"-Εφιάλτες" δεν δέχονται καμία άλλη άποψη, παρά μόνο αυτή που συμφωνούν με τους Ξένους. 
 Την άποψη που συνδέει τη "σωτηρία της πατρίδας" με την Εξα- θλίωση του Λαού και την Υποταγή-Ξεπούλημα της Χώρας.Εδώ και 23 μήνες βιώνουμε ένα "εθνοσωτήριο", 
Αυταρχικό καιΝεοφιλελεύθερο Καθεστώς...Ανθρωποφάγων.
Προφανώς και εν όψει της 6ης δόσης του "δανείου",επαναλαμβά-νεται το ίδιο σκηνικό όπως κάθε φορά: τρόϊκα και κυβέρνηση δια-πιστώνουν που τα τμήματα του Πληθυσμού που ...θυσιάστηκαν δεν είναι...επαρκή!!Πως οι μηχανές σωτηρίας χρειάζονται κι άλλα καύσιμα... κι άλλο...κρέας!!
Οποιος από ΕΜΑΣ...διαθέτει για "άλεσμα" έστω και ένα μπουτάκι ή ένα μικρό δάκτυλο...όποιος δεν χρειάζεται το...λαιμό του...μπορεί να τα προσφέρει στους Ανθρωποφάγους του Δικομματισμού!!
Οι υπόλοιποι... "ανάπηροι", άνεργοι, μισθωτοί, επαγγελματίες, Γυναίκες και ΝΕΟΙ... ήρθε ο καιρός να βγούμε στους Δρόμους. ΝΑ...ΦΑΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ...ΤΡΩΝΕ!!
http://www.triklopodia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις