Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Παπουτσής - Καμίνης πάλι εξαγγέλουν μέτρα για την Αθήνα

Κοντεύει να γίνει παράδοση η εξαγγελία μέτρων για την Αθήνα και η μη εφαρμογή τους, κάθε δύο μήνες ο Καμίνης μαζί με τον εκάστοτε υπουργό κάνουν εξαγγελίες για τις ...εξαγγελίες.
Την ενίσχυση των συστηματικών αστυνομικών επιχειρήσεων στο κέντρο της πόλης συζήτησαν Παπουτσής και Καμίνης.

Συνάντηση με τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη είχε σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, όπου συζήτησαν για τη συνεργασία της Αστυνομίας και του δήμου της Αθήνας, όσον αφορά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του κέντρου της πρωτεύουσας.

Ο κ. Παπουτσής διαβεβαίωσε το Δήμαρχο Αθηναίων ότι....
η συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ. στη δημοτική αστυνομία που έχει την αρμοδιότητα για την αντιμετώπιση του παραεμπορίου, θα συνεχιστεί και θα ενισχυθεί.

Όσον αφορά στην παρουσία των χρηστών ναρκωτικών σε ορισμένα σημεία της πόλης, ο υπουργός εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι το φαινόμενο θα αντιμετωπιστεί αμέσως με την υλοποίηση των εξαγγελιών του υπουργού Υγείας για την αποκέντρωση των υπηρεσιών του ΟΚΑΝΑ στα δημόσια νοσοκομεία.

Τέλος, ο κ. Παπουτσής αναφέρθηκε στις συστηματικές επιχειρήσεις της αστυνομίας που πραγματοποιούνται στο κέντρο της Αθήνας με σημαντικά αποτελέσματα μέχρι τώρα, προαναγγέλλοντας ότι οι επιχειρήσεις αυτές θα πολλαπλασιαστούν τις επόμενες εβδομάδες σε όλη την πρωτεύουσα και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.
 
www.athinapoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις