Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Παροδικές νεφώσεις μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Λίγες τοπικές βροχές θα σημειωθούν αύριο Τρίτη 1 Νοεμβρίου στα νότια της χώρας.   Τοπικά η ορατότητα θα είναι περιορισμένη στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.  Το πρωί στη δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο θα σημειωθεί παγετός.
protothema.gr
 
Στην Αττική θα σημειωθούν αρχικά λίγες τοπικές νεφώσεις. Από το μεσημέρι όμως ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
 
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο το πρωί θα υπάρχουν λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

 
Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν  ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη και νωρίς το πρωί θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Στα Νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο
αρχικά θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που στα νότια θα είναι πιο πυκνές και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν λίγες τοπικές βροχές στη νοτιά Πελοπόννησο τις πρωινές ώρες. Βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στο νότιο Ιόνιο μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη και νωρίς το πρωί θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

 

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στη νότια Πελοπόννησο όπου τις πρωινές ώρες ενδέχεται να βρέξει. Βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά και νοτιά πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες κυρίως στην Κρήτη και τις νότιες Κυκλάδες όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

 
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες στα νότια όπου υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα στα βόρεια τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις