Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Ρέσλερ: «Περνάτε δύσκολες ώρες, αλλά θα σας στηρίξουμε»

Ρέσλερ: «Περνάτε δύσκολες ώρες, αλλά θα σας στηρίξουμε»Μήνυμα αισιοδοξίας έστειλε κατά την είσοδο στο ελληνογερμανικό φόρουμ, που πραγματοποιείται στο Καβούρι, ο Γερμανός αντικαγκελάριος και υπουργός οικονομικών της χώρας, Φίλιπ Ρέσλερ.
«Είμαστε αποφασισμένοι να στηρίξουμε την οικονομική θέση της Ελλάδας, ναι περνάτε δύσκολες μέρες, αλλά εμείς στέλνουμε μήνυμα αισιοδοξίας», τόνισε ο Γερμανός υπουργός.
Από την πλευρά του ο υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοϊδης ανέφερε ότι ο κ. Ρέσλερ είναι φίλος της Ελλάδας και με την παρουσία του στη χώρα μας, στέλνει μήνυμα στήριξης.
Το παρών στις εργασίες του ελληνογερμανικού φόρουμ στο Divani Hotel  στο Καβούρι, έδωσαν 70 Γερμανοί  επιχειρηματίες από τους κλάδους της διαχείρισης απορριμμάτων , πράσινης ενέργειας, υλικών γεωργίας και δομικών υλικών, ΑΠΕ, τραπεζών και άλλων.
Όπως τόνισε μιλώντας στο protothema.gr ο εκπρόσωπος της KfW, Felix Klauda, είναι ανάγκη η Ελλάδα να επισπεύσει τις αλλαγές σε επίπεδο γραφειοκρατίας και περιβάλλοντος ως προς την επίτευξη επενδύσεων στην Ελλάδα στους τομείς της ενέργειας και των κατασκευών. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου του protothema.gr αν θα υπάρχει παρέμβαση της Γερμανίας σε επίπεδο συντεταγμένης χρεοκοπίας της Ελλάδας, απάντησε λακωνικά «Μια τέτοια πρόβλεψη δεν γίνεται, δεν λέγεται καθόλου».

tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις