Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Πολίτες στο Σύνταγμα και στην Καμάρα Θεσσαλονίκης στη μνήμη του 77χρονου

Τα social media καλούν τον κόσμο "Να μη συνηθίσουμε τον θάνατο"
Συγκεντρώσεις πολιτών στη μνήμη του 77χρονου που αυτοκτόνησε το πρωί της Τετάρτης διοργανώνονται στο Σύνταγμα και στην Καμάρα Θεσσαλονίκης.


Το κάλεσμα για τις συγκεντρώσεις διαδόθηκε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα του Ίντερνετ. "Είναι τραγικό ένας συνάνθρωπός μας να δίνει τέλος στη ζωή του....
Σε αυτές τις δύσκολες ώρες για την κοινωνία μας πρέπει όλοι - πολιτεία και πολίτες - να στηρίξουμε τους ανθρώπους δίπλα μας που βρίσκονται σε απόγνωση", δήλωσε ο Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος. Τη θλίψη του για τον θάνατο του 77χρονου άνδρα εξέφρασε σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος.
Στο Facebook έχουν ήδη δημιουργηθεί σελίδες με τίτλο "Όλοι στο Σύνταγμα, να μη συνηθίσουμε τον θάνατο" και "Όλοι στην Καμάρα, να μην συνηθίσουμε το θάνατο".
Παράλληλα, στο Σύνταγμα σπεύδουν δεκάδες άνθρωποι για να αφήσουν λίγα λουλούδια και σημειώματα στο σημείο όπου ο 77χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του.


Οι "Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας" οργανώνουν το απόγευμα την 34η Μοτοπορεία τους στον νομό Αττικής και την αφιερώνουv στον 77χρονο.


"Καταγγέλλουμε με την σημερινή μας Μοτοπορεία όλους αυτούς που ποδοπάτησαν το Σύνταγμα της Ελλάδος και κατακρεούργησαν κάθε δομικό συστατικό της δημοκρατίας που δήθεν υπηρετούν. Καταγγέλλουμε όλους αυτούς που όπλισαν το χέρι του αυτόχειρα αδελφού μας σήμερα. Με την σημερινή πορεία μας στέλνουμε το μήνυμα σε όλους τους συμπολίτες μας για όλους αυτούς που έχασαν την ζωή τους και την ψυχή τους", αναφέρουν.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις