Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Καταγγελίες για «ελληνικές σπατάλες» στο Λονδίνο από τον Independent

Παρά τις καθημερινές αποκαλύψεις για λάθη, ατέλειες και «τρύπες» στο σύστημα ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, ο βρετανικός Τύπος επιμένει «ανθελληνικά» με κάθε ευκαιρία, κάνοντας τα «στραβά μάτια» στα όσα διαδραματίζονται αυτές τις μέρες στη βρετανική πρωτεύουσα.


Την σκυτάλη πήρε η.....
εφημερίδα Independent η οποία σε δημοσίευμά της ασκεί έντονη κριτική στην ελληνική αποστολή, υποστηρίζοντας ότι την ώρα που η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών συνεχίζει να υποφέρει από την οικονομική κρίση, τα μέλη της ξοδεύουν χιλιάδες λίρες για το “Σπίτι των Ελλήνων”.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ελλάδα ξοδεύει δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να καλύψει το κόστος ενοικίασης ολόκληρου του Carlton Club, όπου βρίσκεται το “Σπίτι των Ελλήνων”.
To συγκεκριμένο club είναι “το παλιότερο, το πιο ελιτίστικο και το πιο σημαντικό από όλα τα club των Συντηρητικών” και ενοικιάζεται από την ελληνική αποστολή έναντι 150.000 λιρών.
Οι 75.000 λίρες προέρχονται από χορηγούς, σύμφωνα με την Independent, αλλά το υπόλοιπο ποσό καλύπτεται από τον ΟΠΑΠ.
Από την πλευρά της, η ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο ανέφερε ότι ο λόγος που επιλέχθηκε το Carlton Club, ήταν γιατί ήταν ο μοναδικός χώρος που ήταν διαθέσιμος μετά την ολοκλήρωση των εκλογών και τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης.

http://greek24news.com/?p=207

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις