Ελλάδα καθώς πρώτα πρέπει να ολοκληρωθεί η έκθεση της τρόικας, αναφέρει στο Bloomberg Ευρωπαίος αξιωματούχος.
Όπως πρόσθεσε, στη συνεδρίαση του Eurogroup στις 12 Νοεμβρίου δεν αναμένεται να ληφθεί απόφαση για τα 31,5 δισεκατομμύρια ευρώ της δόσης προς την Ελλάδα που έχουν παγώσει από τον περασμένο Ιούνιο.
Οι υπουργοί θα περιμένουν την πλήρη έκθεση της τρόικας, επισημαίνει ο αξιωματούχος. Μια προκαταρκτική εκδοχή της έκθεσης θα είναι έτοιμη στις 12 Νοεμβρίου αλλά δεν θα μπορέσουν να λάβουν αποφάσεις από αυτή, πρόσθεσε.
Ο Ευρωπαίος αξιωματούχος είπε ότι η 26η Νοεμβρίου είναι μια πιθανή ημερομηνία κατά την οποία θα συμφωνήσουν οι υπουργοί της ευρωζώνης.
Κατά το Bloomberg, εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης δεν θέλησε να σχολιάσει την πληροφορία για μη απόφαση στο Eurogroup στις 12 Νοεμβρίου.
Σημειώνεται ότι εκτός από τη δόση των 31,5 δισ. του Οκτωβρίου η Ελλάδα ευελπιστεί στην καταβολή της δόσης του Σεπτεμβρίου αλλά και του ερχόμενου Φεβρουαρίου με τις οποίες το συνολικό ποσό ανέρχεται σε 41 δισ. ευρώ.
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ
ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE
IN.GR


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου