Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΤΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ 6,5 ΕΚΑΤ. ΣΤΟ ΙΚΑ. ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ...


Την κολοκυθιά παίζει ο Ανδρέας Μαρτίνης. Δεν είναι, λέει, δικό του το χρέος, αλλά του νοσοκομείου που διοικεί. Ελεύθερος, λοιπόν, αφέθηκε ο αντιπρόεδρος του Ερρίκος Ντυνάν, Ανδρέας Μαρτίνης, ο οποίος είχε συλληφθεί χθες για χρέη του...
νοσοκομείου. Σε δήλωσή τους οι δικηγόροι κ. Μαρτίνη υποστηρίζουν ότι τα χρέη των 6,5 εκατ. ευρώ προς το ΙΚΑ είναι οφειλές του νοσοκομείου.


«Αφέθηκε ελεύθερος ο κ. Ανδρέας Μαρτίνης σήμερα από την Ελληνική Δικαιοσύνη. Τα χρέη των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ προς το Ι.Κ.Α. δεν είναι προσωπικά του κ. Μαρτίνη, αλλά οφειλές του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν».
Αν το ΙΚΑ είχε εξοφλήσει τις οφειλές του ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ προς το «Ερρίκος Ντυνάν», αν ομοίως ο ΕΟΠΥΥ είχε εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του ύψους 12 εκατομμυρίων προς το «Ερρίκος Ντυνάν» και αν το Νοσοκομείο «Κοργιαλένειο-Μπενάκειο Ε.Ε.Σ» είχε καταβάλει το ποσό των 20 και πλέον εκατομμυρίων που οφείλει επίσης στο Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», τότε το Νοσοκομείο δεν θα όφειλε ούτε ένα ευρώ στο ΙΚΑ και δεν θα διασύρετο άδικα ο κ. Μαρτίνης, ο οποίος με προσωπικούς του αγώνες κατόρθωσε να προσφέρει το Νοσοκομείο υψηλές ιατρικές υπηρεσίες στους πολίτες, μακριά κι έξω από διαπλεκόμενα συμφέροντα».


ΑΝ ΨΗΦΙΖΕΣ – ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΣ? ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ

<div class="MsoNormal">
Ο παρλαπίπας κάνει την δική του δημοσκόπηση….
Στην δεξιά στήλη του Παρλαπίπα…</span>
<span style="font-size: large;">Μπορείς και εσύ εντελώς μυστικά να επιλέξεις μόνo μια φορά
το κόμμα που θες ή να επιλέξεις ( ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ – ΛΕΥΚΟ – ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ) .
Σε ευχαριστούμε για την ψήφο σου!
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE




makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις