Αγρια δολοφονία 25χρονου φοιτητή στην Κύπρο.
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε διάταγμα 8ήμερης κράτησης των δύο....
συλληφθέντων για το φόνο φοιτητή από το Μπαγκλαντές, 25 ετών, που διαπράχθηκε στην παλιά Λευκωσία.
Σύμφωνα με το sotiranews,πρόκειται για ομοεθνείς του θύματος ο ένας εκ των οποίων ήταν συγκάτοικος του και ο οποίος ομολόγησε τη διάπραξη του εγκλήματος.
Ο Βοηθός Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας, Νεόφυτος Σιάηλος παρουσιάζοντας τους δύο υπόπτους στο δικαστήριο ανέφερε ότι κίνητρο για τη δολοφονία φαίνεται να αποτέλεσε το γεγονός ότι ο δράστης προσπάθησε να ξυπνήσει το θύμα για να πάει δουλειά. Το θύμα όμως δεν ξυπνούσε και γι' αυτό τον αποκεφάλισε.
Ο ύποπτος στην κατάθεσή του φέρεται να είπε ότι στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου σκεφτόταν πως θα ξεφορτωνόταν το πτώμα και ότι τελικά ενημέρωσε απλώς τον εργοδότη του ότι ο συγκάτοικός του πέθανε.
Η Αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο δεύτερος συλληφθείς, ο οποίος αρνείται κάθε ανάμειξη, να βοήθησε το δράστη στη μεταφορά της βαλίτσας με το πτώμα, χωρίς να γνωρίζει το περιεχόμενό της. Το πτώμα του νεαρού φοιτητή εντοπίστηκε αποκεφαλισμένο σε βαλίτσα στο χώρο αποσκευών αυτοκινήτου στην οδό Ιπποκράτους.
ΑΝ ΨΗΦΙΖΕΣ – ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΣ?
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
Ο παρλαπίπας
κάνει την δική του δημοσκόπηση….
Στην δεξιά στήλη
του Παρλαπίπα…
Μπορείς και
εσύ εντελώς μυστικά να επιλέξεις μόνo μια φορά
το κόμμα που
θες ή να επιλέξεις ( ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ – ΛΕΥΚΟ – ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ)
Σε
ευχαριστούμε για την ψήφο σου!
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ
ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE
eglimatikotita.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου