Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΕΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΙ

Γράφει: ΗΛΙΑΣ ΓΑΡΟΥΦΑΛΑΚΗΣ
ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΔΑ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΕΠΕΣΑ ΣΕ.....
ΕΝΑΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΝΑ ΜΑΛΩΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ. Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΣΟΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ. 
ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΟΥΣΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΓΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΤΣ ΔΕΝ ΕΒΛΑΦΤΕ ΒΓΑΖΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΜΑΣ.
 Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΡΑΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΦΤΩΧΕΨΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΑΡΑΧΝΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΛΠΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΡΗΜΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΡΕ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΙΔΙΟΙ . ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ. ΣΑΣ ΕΧΩ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ . 
ΤΟΝ GRILLO ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ GRILLO ΟΠΩΣ ΤΡΟΜΑΞΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ORIGINAL ΤΟΝ ΙΤΑΛΟ. ΕΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΙ.
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.