Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Γκρίλο: Ο Μπερσάνι μας παρενοχλεί!


Εδώ και αρκετές ημέρες παρενοχλεί το κίνημά μας με απαράδεκτες προτάσεις” 

        Αγανακτισμένος από τις πιέσεις του Μπερσάνι για κυβέρνηση συνεργασίας- -παρόλο που ο ίδιος   έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν προτίθεται να.....
δώσει ψήφο εμπιστοσύνης σε μια κεντροαριστερή κυβέρνηση μειοψηφίας – εμφανίστηκε σήμερα ο ο Μπέπε Γκρίλο, επικεφαλής του Κινήματος Πέντε Αστέρια και τρίτη πολιτική δύναμη στην Ιταλία.

"Ο Μπερσάνι ευθύνεται για πολιτική παρενόχληση. Εδώ και αρκετές ημέρες παρενοχλεί το κίνημά μας με απαράδεκτες προτάσεις. Δεν πρόκειται να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης ούτε σε εκείνον, ούτε σε κανέναν άλλο", έγραψε χαρακτηριστικά ο Γκρίλο στο ιστολόγιο του.


Ο κωμικός ηθοποιός κι επικεφαλής του Κινήματος Πέντε Αστέρια χαρακτήρισε τον Μπερσάνι "έναν ζωντανό-νεκρό, που κατάφερε κερδίζοντας να χάσει "ενώ το μόνο ισχνό περιθώριο συνεργασίας που άφησε αφορά την δυνατότητα "να ψηφίσει νόμους που σχετίζονται με το πρόγραμμά του, όποιος κι αν τους προτείνει".

Ο Μπερσάνι, ο οποίος χθες πρότεινε συνεργασία στο κίνημα του Γκρίλο, απάντησε ότι "όσα έχει να μου πει ο Γκρίλο -συμπεριλαμβανομένων και των προπηλακισμών- θέλω να τα ακούσω στην βουλή και στην γερουσία, διότι εκεί ο κάθε ένας καλείται να αναλάβει τις ευθύνες του".

Σχολιαστές επισήμαναν σήμερα ότι η κεντροαριστερή συμμαχία θα μπορούσε να συνεργασθεί με το Κίνημα Πέντε Αστέρων - ακολουθώντας το υπόδειγμα της Σικελίας.

Στο μεγαλύτερο νησί της χώρας, πολλά μέτρα που προτάθηκαν από τον κεντροαριστερό περιφερειάρχη Ροζάριο Κροτσέτα, στηρίζονται και από το κίνημα του Γκρίλο, που αναδείχθηκε πρώτη δύναμη στις τοπικές εκλογές - σε μια συνεργασία που εξελίσσεται με πολύ αποδοτικό τρόπο.

'Όμως  ο Γκρίλο χαρακτήρισε αυτή τη συνεργασία "εξαιρετική περίπτωση", ενώ το κλίμα εντός του κοινοβουλίου της Ρώμης πρόκειται να είναι σαφέστατα τεταμένο.


ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKEπηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις