ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Όχι δεν τρελάθηκα και τραγουδάω με αυτές τις ειδήσεις, αλλά τόσο καιρό φωνάζουμε κάποιοι ΞΥΠΝΗΣΤΕ , δείτε τι γίνεται γύρω σας, βγείτε από το.....
καβούκι της μικροζωούλας σας , αντιληφθήτε επιτέλους πως ο κόσμος δεν γυρίζει γύρω από την τσέπη και τον καναπέ σας, ότι γίνεται ανα τον κόσμο αφορά και εσάς, ως έλληνες ως ανθρώπους ως χριστιανούς. ΑΝοίξτε τα στραβά σας και διαβάστε κανά βιβλίο, άστε τις εφημερίδες στην άκρη δεν σας προσφέρουν τίποτα άλλο απο ηρωίνη τυπωμένη.Απεξαρτηθείτε!
Αλλά εσείς εκεί.....πεισματικά βάζετε κι άλλες κλειδαριές στην πόρτα του μυαλού σας για να μην σας κλέψει κανείς τι?
Το θησαυρό?
Ποιόν θησαυρό τρομάρα σας που δεν έχετε πλέον ούτε για τσιγάρα? Δεν έχετε ούτε τόσο δα μυαλό για να σκεφτείτε πως έχετε ΗΔΗ πεθάνει αλλά το ξεχάσατε?
Ναι, μας τα είπαν οι προφήτες (που ξαφνικά τώρα όλοι τους θυμηθήκατε) και εσείς "άντε ρε άσε τις μαλακίες" λέγατε.
Να τώρα που μας έρχονται τα μαντάτα από παντού κι εσείς τι κάνετε? Ναι ναι Τρέξτε και ψάξτε λίγο ακόμα να δείτε τι είπε ο Παϊσιος , ααα ναι λέει θα μας σώσουν οι Ρώσσοι! Ναι! Επαναπαυτείτε λοιπόν! Έρχονται άλλοι να βγάλουν το φίδι από την τρύπα εσείς μη και κουνηθείτε από το καβούκι σας! Όπως κάνετε όλο αυτόν τον καιρό, πάρτε και καμιά μπυρίτσα να έχετε καβάτζα αυτό το έργο θα κρατήσει μήνες.Μην και είσαστε απροετοίμαστοι!!! Ω Ντίρλαντα ντιρλαντα ντα ντα ! Και σας ρωτώ, βλέπετε τίποτα άλλο πέραν της ζωούλας σας? Όχι βέβαια!!!! Μα σας πληροφορώ.... όσοι ρώσσοι και να έρθουν, όσοι "σωτήρες " και να σας προσφέρουν βοήθεια, είσαστε καταδικασμένοι! ΑΥτό δεν το καταλάβατε και ούτε θα το καταλάβετε μέχρι να δείτε την ζωούλα σας να εξατμίζεται και πάλι δεν θα πιστεύετε!
Χάσατε κάθε ελπίδα.
Χάσατε τον Θεό, αλλά δεν χάσατε την δύναμη να τον βρίζετε και να τον κατηγορείτε.
Ναι ρε!
ΑΥτός φταίει για όλα!
Αυτός σας άφησε να αμαρτάνετε ,να κερδοσκοπείτε, να βρίζετε, να κλέβετε να σκοτώνετε και όλα αυτά τα ωραία που έχετε κάνει.
Αυτός φταίει για όσα περνάτε. Γιατί όταν είσασταν καλά, όταν αράζατε στις παραλίες μήνες ολόκληρους "χαλλλαροί" με το μισθουλάκο που ε γαμώτο αργεί η αύξηση και θέλω να πάρω νέο αμάξι, ο Θεός δεν υπήρχε.
Τώρα που όλα γαμηθήκανε τώρα φταίει!
Κοιμηθήτε ακόμα τον ύπνο του δικαίου...εύχομαι μονάχα όταν ξυπνήσετε να μην νομίσετε πως βλέπετε εφιάλτη...γιατί δεν θα είναι..θα είναι η πραγματικότητα και τότε θα παρακαλάτε να μην είχατε ξυπνήσει! Χαιβάνια Έλληνες!
Αν το βαλεις ,βαλτο με φωτο απο ελλαδα-τουρκια
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ
ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου