Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Μανιταρόσουπα

manitarosoupa 

Υλικά

500 γρ. μανιτάρια
1 ξερό κρεμμύδι
2 κουταλιές μαργαρίνη
2 κουταλιές αλεύρι
2 λίτρα ζωμό λαχανικών
λίγο μαϊντανό
αλάτι, πιπέρι


Εκτέλεση Συνταγής

Κόβουμε σε λεπτές φέτες τα μανιτάρια και το κρεμμύδι.Σε μια κατσαρόλα σωτάρουμε, σε δυνατή φωτιά, τα μανιτάρια και το κρεμμύδι με τη μαργαρίνη για 10 λεπτά, μέχρι να μαραθούν. Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το ζωμό λαχανικών. Βράζουμε τη σούπα σε μέτρια φωτιά για 20 λεπτά περίπου. Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό και αρωματίζουμε τη σούπα μας.

 

tip συνταγής

Μπορείτε αν θέλετε να αλέσετε την σούπα στο μπλέντερ για να γίνει βελουτέ.

Βρείτε πολλές ακόμη συνταγές στο: foodrevolution.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις