Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Βασική συνταγή για κρουτόν

CroutonsΥλικά

3 κουταλιές της σούπας βούτυρο
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
3 φέτες ψωμί του τόστ κομμένο σε κύβους
αλάτι



Εκτέλεση Συνταγής

Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο μαζί με το βούτυρο μέχρι να λύωσει. Προσθέτουμε τους κύβους ψωμιού και τηγανίζουμε για 10 λεπτά μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανά.Αφού τα βγάλουμε από το τηγάνι τα αφήνουμε λίγο να στραγγίσουν πάνω σε χαρτί κουζίνας πρίν τα σερβίρουμε με τη σούπα ή τη σαλάτα μας.

tip συνταγής:

Μπορείτε να αρωματίσετε τα κρουτόν με σκόρδο, αρωματικά φυτά και μπαχαρικά της αρεσκείας σας.

Βρείτε πολλές ακόμη συνταγές στο: foodrevolution.gr

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Δοκιμασα για σουπα βελουτε με κολοκυθα και εκανα κρουτον με το κρις κρις φετες ζωης. ε λοιπον εγινε φανταστικο το ψωμι εχει ριγανη και ειναι τοσο νοστιμο! το συνιστώ ανεπιφυλακτα!

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις