Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Γλυκόξινη σάλτσα

glykoksini saltsa 

Υλικά

3 κουταλιές πελτέ ντομάτας
60 ml νερό
40 ml χυμό ανανά
1 κουταλιά άνθος αραβοσίτου
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουταλάκι σάλτσα σόγιας
3 κουταλιές ξύδι
3 1/2 κουταλιές ζάχαρη
4 κουταλιές ελαιόλαδο
αλάτι


Εκτέλεση Συνταγής

Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο, μέχρι να ροδίσει ελαφρά. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει η σάλτσα μας.

tip συνταγής
Μπορείτε να τη συνοδέψετε με spring rolls (ανοιξιάτικα ρολά).

Βρείτε πολλές ακόμη συνταγές στο: foodrevolution.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις