Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΑΝ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Βελόπουλος το είπε:"Δεν υπάρχει ένα και ενιαίο Ισλάμ.Υπάρχουν Σιίτες, Σουνίτες και πολλά παρακλάδια τα οποία δεν τα γνωρίζουμε καλά καλά.Πάνε να φτιάξουν στην καρδιά της Αθήνας, με διαδικασίες εξπρές, ένα προγεφύρωμα για κάθε λογής πράκτορες και εξτρεμιστές".
Ο Κυριάκος Βελόπουλος, βαθύς γνώστης.... πολλών πραγμάτων σε γεωφυσικό και γεωστρατηγικό επίπεδο, σε συνέντευξή του στον Μ. Βραχιολίδη, είπε τους μεγάλους κινδύνους που θα έχει η Ελλάδα με τη δημιουργία ενός ενιαίου τζαμιού στην καρδιά της Αθήνας. Ιδού τι είπε:
"Το τζαμί στην Αθήνα αφορά κυρίως τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες οι οποίοι σημειωτέον αυτή την στιγμή έχουν στη διάθεσή τους 155 Τζαμιά, για την άσκηση της λατρείας τους. Επομένως δεν υπάρχει ζήτημα ελεύθερης άσκησης της θρησκευτικής λατρείας. Το «ένα και επίσημο Τζαμί», επίσης είναι ένα τεράστιο πρόβλημα γιατί δεν υπάρχει ένα και ενιαίο Ισλάμ. Δεν είναι μόνο οι διαφορές ανάμεσα στους Σιίτες και τους Σουνίτες είναι και πολλά παρακλάδια τα οποία δεν τα γνωρίζουμε καλά καλά. Επομένως δέχομαι πως είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε ανθρώπου να μπορεί ελεύθερα να προσέρχεται σε χώρους λατρείας της θρησκείας του, όμως όταν η Πολιτεία παίρνει τέτοιες αποφάσεις, οι αποφάσεις της πρέπει να είναι μελετημένες και με συγκεκριμένους όρους. Είναι λάθος η απόφαση να κτιστεί εντός του αστικού ιστού στον Ελαιώνα και είναι λάθος να προχωρήσουμε σε μια τέτοια ενέργεια χωρίς αντίστοιχα να έχουμε κλείσει όλους τους παράνομους λατρευτικούς χώρους στις γειτονιές της Αθήνας. Οι «πολυπολιτισμικοί», δηλαδή το «συνταγματικό τόξο», οι νεοφιλελεύθεροι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και η ρεπούσεια ΔΗΜΑΡ πάνε να φτιάξουν στην καρδιά της Αθήνας, με διαδικασίες εξπρές, ένα προγεφύρωμα για κάθε λογής πράκτορες και εξτρεμιστές. Αυτό θα το πληρώσει η πατρίδα μας. Είναι τεράστιο λάθος".
Δείτε λοιπόν σε σκληρές εικόνες τι μπορεί να συμβεί με τη δημιουργία τζαμιού ή τεμένους στην Αθήνα.
 
 



http://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις