Υλικά
500 γρ στήθος κοτόπουλου κομμένο σε κομματάκια3 κουταλιές σάλτσα σόγιας
2 κουταλιές ηλιέλαιο
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
2 κουταλιές σουσάμι
αλάτι-πιπέρι
λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση Συνταγής
Σε ένα μπόλ ανακατεύουμε όλα τα υλικά της συνταγής μέχρι να
ομογενοποιηθούν.Τα αφήνουμε να μαριναριστούν για 30′ τουλάχιστον.Περνάμε
τα κομματάκια του κοτόπουλου σε οδοντογλυφίδες,τα τηγανίζουμε και μόλις
βγούν τα πασπαλίζουμε απο πάνω με λίγο σουσάμι επιπλέον.Σερβίρονται
ζεστά και είναι ιδανικός μεζές για να συνοδέψετε την παγωμένη μπύρα σας.Βρείτε πολλές συνταγές ακόμη στο: foodrevolution.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου