Υλικά
1 φλυτζάνι κινόα2 φλυτζάνια ζωμό λαχανικών
250 γρ. καπνιστό φιλέτο γαλοπούλας
5 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1/2 φλυτζάνι φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1/2 φλυτζάνι σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
Για τo dressing
2 κουταλιές χυμό λεμονιού2 κουταλιές ξίδι
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση Συνταγής
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τον ζωμό λαχανικών και βάζουμε το κινόα να βράσει, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σκεπάζουμε την κατσαρόλα. Το κινόα είναι έτοιμο όταν απορροφήσει όλο το ζωμό και γίνει αφράτο. Στη συνέχεια κόβουμε σε κυβάκια το καπνιστό φιλέτο γαλοπούλας και το ανακατεύουμε σε ένα μπολ μαζί με το κινόα, τα ντοματίνια και τα μυρωδικά. Ανακατεύουμε σε ένα άλλο σκεύος όλα τα υλικά για το dressing και περιχύνουμε τη σαλάτα μας. Σερβίρεται κρύα.Βρείτε πολλές ακόμη συνταγές στο: foodrevolution.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου