Γράφει ο Χρήστος Frik
Τι δεν είσαι ρατσιστής? ΟΧΙ??? Δεν έχεις χρήματα? ΟΧΙ??? Δεν έχεις περιουσία? ΟΧΙ??? Σε πετάνε στον δρόμο και δεν έχεις να φας? ΝΑΙ???
Τώρα σου βρήκα την λύση!!!...
Πας σε μια πλατειά παίρνεις τηλέφωνο την αστυνομία και όταν έρθει κάποιο περιπολικό αρχίζεις και βρίζεις τους αλλοδαπούς!!!! Και φωνάζεις… ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ!!!
Ακόμα και ρατσιστής να μην είσαι πρέπει να το κανείς αφού και στην στενή θα σε βάλουν… και θα έχεις κρεβατάκι…. Και θα τρως τσάμπα…. Και φυσικά δεν θα ψηφίζεις κανένα κέρατα κλέφτη!
Οπότε από εδώ και περά όλοι πρέπει να γίνουμε ρατσιστές… όχι γιατί είμαστε.. μα γιατί πρέπει να την βγάλουμε καθαρή!
Ας πούμε εγώ που γράφω τώρα αυτό το κείμενο και πρέπει να με βάλουν φυλακή γιατί αποκαλύπτω τον νέο τρόπο επιβίωσης του Έλληνα!
Προτρέπω λοιπόν όλους τους Έλληνες να γίνουν Ρατσιστές αν και δεν είναι… πρέπει να το κάνουν!
Είναι η νέα ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕΓΑΛΕ!
Είμαστε τελικά για γέλια και για κλάματα!
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ!
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ FRIK
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ
ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου