Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Οι εισαγγελείς σηκώνουν τα μανίκια (videos)


Απίστευτες καταστάσεις κακοδιαχείρισης δημοσίου χρήματος από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή της Ελλάδος αποκάλυψε η εκπομπή «Ζούγκλα».

Την ώρα που χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχοι είδαν την Πέμπτη το ΕΚΑΣ να κάνει φτερά λόγω...
αναθεώρησης των τεκμηρίων διαβίωσης, νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το «φαγοπότι» σε δημόσιες υπηρεσίες, όταν ακόμα οι αγελάδες ήταν «παχιές» και τα ευρώ μοιράζονταν σαν... δραχμές.

Τα εγκληματικά λάθη του παρελθόντος έρχονται στο φως και πλέον τον λόγο καλείται να λάβει η Δικαιοσύνη, καθώς εκατομμύρια μισθωτοί ετοιμάζονται να σηκώσουν εκ νέου το μεγαλύτερο βάρος της φορολογίας, προκειμένου να επιτευχθούν οι όροι του μνημονίου.

Πάρτι εκατομμυρίων ευρώ και παράνομοι διορισμοί στην ΟΚΕ

Φάκελος, ο οποίος έφθασε στα γραφεία της εκπομπής «Ζούγκλα», περιέχει στοιχεία που προκαλούν σοκ.

Αναφορές για αδιαφανή διαχείριση εκατομμυρίων ευρώ από την Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή της Ελλάδος (ΟΚΕ) είναι μόνο η κορυφή του «παγόβουνου» της ασυδοσίας που επικρατεί εντός της επιτροπής. Φωτογραφικές διατάξεις και παράνομοι διορισμοί συνθέτουν το σκηνικό κακοδιαχείρισης δημοσίων κονδυλίων.

Ο άνθρωπος, ο οποίος έστειλε τον συγκεκριμένο φάκελο, ήταν πρώην υπάλληλος στο γραφείο του νυν γενικού γραμματέα της ΟΚΕ, Απόστολου Ξυράφη. Στον φάκελο περιέχονται και καταγγελίες, οι οποίες εστάλησαν σε πρώην και νυν κυβερνητικά στελέχη, ακόμα και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει γίνει κάποια ενέργεια.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στην επιτροπή είναι ο τρόπος διορισμού στελέχους της. Ειδικότερα, ο Απόστολος Ξυράφης ανέλαβε τη θέση του γενικού γραμματέα της ΟΚΕ χωρίς να προκηρυχθεί διαγωνισμός από τον κ. Πολυζωγόπουλο, όπως άλλωστε όριζε και ο νόμος. Έτσι εδώ και 1,5 χρόνο περίπου ο κ. Ξυράφης είναι εντεταλμένος γενικός γραμματέας.

Το γεγονός ότι δεν κατέχει πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών, όπως επιτάσσει φυσικά ο νόμος, αποτελεί... λεπτομέρεια.





ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις