Υλικά
20 σαρδέλες καθαρισμένες40 αμπελόφυλλα
20 κλωναράκια θυμάρι
χυμός από 1 λεμόνι
λίγο ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση Συνταγής
Παίρνουμε τις σαρδέλες και γεμίζουμε την κάθε μία με ένα κλωναράκι θυμάρι. Βάζουμε τα αμπελόφυλλα σε ζεύγη έτσι ώστε να έχουμε 2 για κάθε σαρδέλα και τις τυλίγουμε με τέτοιο τρόπο που να εξέχουν το κεφάλι και η ουρά. Τις αλείφουμε με λαδολέμονο και τις ψήνουμε στο μπάρμπεκιου για 8-10 λεπτά γυρίζοντας τες συχνά.Βρείτε πολλές ακόμη συνταγές στο: foodrevolution.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου