Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Το ημερολόγιο του Μιχάλη Ασλάνη: "Φωτεινούλα και Δήμητρα, δεν αντέχω άλλο και συγγνώμη που σας το έκανα αυτό"

Το ημερολόγιο που βρέθηκε σπίτι του Μιχάλη Ασλάνη και τα σενάρια για αυτοκτονία λόγω χρεών...


"Ελάτε γρήγορα, ο Μιχάλης Ασλάνης είναι νεκρός", είπε στενή συνεργάτιδα του σχεδιαστή στην αστυνομία η οποία ήταν εκείνη που τον αντίκρισε να κείτεται νεκρός στο δάπεδο, δίπλα στο κρεβάτι του.
Ο γνωστός σχεδιαστής βρέθηκε νεκρός την Τετάρτη στο σπίτι του, στο Κολωνάκι, ενώ δίπλα του σκόρπια αντικαταθλιπτικά χάπια σωρό, καθώς και φάρμακα για χρόνια παθολογικά προβλήματα.
Όπως αναφέρει η Espresso, η νεκροψία-νεκροτομή και οι τοξικολογικές εξετάσεις θα λύσουν το μυστήριο του θανάτου του ενώ οι αρχές σχολιάζουν ότι το "σκηνικό" ενδυναμώνει το σενάριο της αυτοχειρίας.
Μάλιστα στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκεται ένα ημερολόγιο του σχεδιαστή το οποίο βρέθηκε επί τόπου. Ο σχεδιαστής κατέγραφε όπως φαίνεται τις σημαντικές οικονομικές εκκρεμότητες που αντιμετώπιζε ταν τελευταίο καιρό αλλά και διάφορες σκέψεις για μελλοντικά σχέδιά του.
Πληροφορίες αναφέρουν πως στο σπίτι βρέθηκαν επίσης τέσσερις σελίδες με ιδιόχειρες σημειώσεις στην ελληνική και τη γαλλική γλώσσα.
"Φωτεινούλα και Δήμητρα, δεν αντέχω άλλο και συγγνώμη που σας το έκανα αυτό", ξεχωρίζει μία παράγραφος, ενώ πιο κάτω όπου κατέγραφε υποδείξεις για πληρωμή προσωπικού και δικηγόρων έγραφε: "Που βρίσκομαι, τι οφείλω;".
"Κάθε μέρα είναι διαφορετική. Πώς θα ζήσουμε;", έγραφε.
Πριν από λίγο καιρό ο Μιχάλης Ασλάνης αναγκάστηκε να πάει στη Βραζιλία για δουλειές που δεν απέδωσαν και τα συνεχή λουκέτα στα καταστήματά του τον είχαν φέρει στο χείλος της απόγνωσης.
Μάλιστα, τον κλόνισε πολύ και η προδοσία από δύο γυναίκες που είχε στην εταιρία του και τις οποίες ο ίδιος εμπιστευόταν τυφλά. Οι εν λόγω γυναίκες διαχειρίζονταν τα οικονομικά του και τον κατέστρεψαν.
Όπως είχε πει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του, "τους έδινα χρήματα για να πληρώσουν τις υποχρεώσεις μου και εκείνες κρατούσαν τα λεφτά για τον εαυτό τους".
Πληροφορίες αναφέρουν πως η νεαρή γυναίκα που κρατούσε τα λογιστικά της επιχείρησης, και η οποία είχε σπουδάσει με τη βοήθεια του σχεδιαστή, έχει επιστρέψει στην Αλβανία ενώ άφαντη είναι και η δεύτερη γυναίκα, από την Πάτρα η οποία δούλευε για πολλά χρόνια στον΄οίκο μόδας του σχεδιαστή.
"Ανησυχώ πλέον για τη ζωή μου, νομίζω ότι έχω μπλέξει, είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Εκκρεμούν πολλές υποθέσεις. Μιλάω με τους δικηγόρους μου και δίνω μεγάλο αγώνα", είχε πει.
Όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, ο δικηγόρος του σχεδιαστή δε μπορεί να πιστέψει αυτό που έγινε ενώ όπως δήλωσε είχαν πει με τον Μιχάλη Ασλάνη να βάλουν μπρος από τον Σεπτέμβριο για να τακτοποιήσουν σιγά σιγά όλες τις οικονομικές του υποχρεώσεις.
Πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι τα ίχνη του γνωστού σχεδιαστή είχαν "χαθεί" ήδη από την Κυριακή, ενώ λέγεται ότι συνεργάτες τον αναζητούσαν χωρίς επιτυχία στα κινητά του τηλέφωνα, ενόψει και μιας προγραμματισμένης εκδήλωσης προς τιμήν του στις 18 Οκτωβρίου για τα 40 χρόνια του στο χώρο της μόδας.
Έχοντας μικρασιάτικη καταγωγή, ο Μιχάλης Ασλάνης γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε διακόσμηση, γραφικές τέχνες, ιστορία τέχνης και θεάτρου, στο πλάι σπουδαίων καθηγητών, όπως οι ζωγράφοι Τέτσης, Μοσχίδης, Γούναρης, Πρέκα και Βακαλό.
Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή στην Χαλκίδα.

ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις