Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Οι “νόμιμες” κατασταλτικές δυνάμεις του Κράτους χρησιμοποιούν πλαστικές σφαίρες !

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ : ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥ* : Γράφουμε οι “νόμιμες” κατασταλτικές δυνάμεις γιατί -μεταξύ άλλων – είναι γνωστή σε όλους πιά ,η παρουσία και η δράση “άνομων”,παρακρατικών ομάδων και ατόμων , δίπλα – δίπλα (χέρι-χέρι) με τις ” νόμιμες !

Α.Σ.Λ. (Αμεσοδημοκρατική Συνέλευση Λακωνίας) – ΜΟΛΑΟΙ    21/9/13

Οι μπλέ και χακί μισθοφόροι του Δένδια την πρώτη μέρα των συγκρούσεων για την....
δολοφονία του KillahP χρησιμοποίησαν σε Αμφιάλη και Πάτρα όπου έγιναν οι πιο γενικευμένες συγκρούσεις, πλαστικές σφαίρες απο όπλα που είχαμε πρώτη φορά δει στην κατάληψη των γραφείων της ΔΗΜ.ΑΡ. τον γενάρη. Παρόμοια πυρομαχικά έχουν χρησιμοποιηθεί εναντίων κατοίκων στις Σκουριές. Παραθέτω δυο φωτο αλιευμένες απο σόσιαλ-μίντια η πρώτη με σφαίρα απο την Αμφιάλη και η δεύτερη απο πόδι διαδηλωτή στην Πάτρα. Θα παρατηρήσετε με τι εκπληκτικό τρόπο η μια συμπληρώνει την άλλη. Τα ονόματα των χρηστών δεν αναφέρονται, ωστόσο αν οι συγκεκριμένοι οι χρήστες που ανέβασαν τις φώτο επιθυμούν να επικυρώσουν την αξιοπιστία τους, ξέρουν πως θα το κάνουν σε σχόλιο απο κάτω. Δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να μας δολοφονούν άλλο, ας τους ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ.

1492646
oyte 1i oute 2i
από salonikia 23:44, Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013
Δεν είναι ούτε η πρώτη φορά ούτε η δεύτερη φορά που χρησιμοποιούνε..
Το βράδυ της 8ης Μάρτης του 2007 στη Θεσσαλονίκη μετά από πορεία αλληλεγγύης στους δεκάδες συλληφθέντες εκείνης της μέρας στην Αθήνα και ύστερα από συγκρούσεις με τα ΜΑΤ στα πανεπιστήμια, έβρισκες όσες ήθελες στα γρασίδια. Ακριβώς ίδιες με αυτή που δείχνεις.

1492647
σορρυ
από συντροφε 23:53, Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013
πεφτουν απο το δεκεμβρη του 08 τετοιες σφαιρες…..στην πατρα κιολας σκεψου….τα ντουφεκια που ριχνουν τα δακρυγονα ριχνουν κ αυτες τις σφαιρες απο καουτσουκ (?) αν θυμαμαι καλα….οποτε βλεπετε μαλακες με ντουφεκια το νου σας….
1492653
απο ηγουμενιτσα και σφαιρες που ανατιναζοντε ριχνουν οι ματαδες
από α 0:10, Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

στις 18 νοεμβρη του 12 οταν οι πρασινοι ματαδες φυλαγαν τα εγκαινια της χρυσης αυγης στο αγρινιο ριξαν σε συντροφο στη πορεια σφαιρα απο το οπλο που ριχνουν τα δακρυγονα οπου του εσπασε το καλαμι σε 12 σημεια ενω απο την ανατιναξη που κανει η σφαιρα αυτη οταν βρισκει καπου του ελιωσε το μισο κοκκαλο.το ποδι σωθηκε απο χειρουργια ενω οι γιατροι του αγρινιου λεγαν οτι ειναι λες και τον χτυπησε ατομικη βομβα.ο ματας φωναξε 2 φορες οταν η σφαιρα αυτη βρικε στοχο σε γαμισα σε γαμισα.το ολο σκηνικο εγινε μπροστα σε 250 ατομα απο αγρινιο αρτα πατρα ηγουμενιτσα.το ατομο ειναι απο ηγουμενιτσα



αστυνομια βρωμερη του κρατους δολοφονε.

οι φωτο ειναι μετα το πρωτο χειρουργειο.

ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις