Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Η ανεργία είναι η μεγαλύτερη ανησυχία των πολιτών, σύμφωνα με δημοσκόπηση

Η ανεργία προκαλεί τη μεγαλύτερη ανησυχία στους Βούλγαρους πολίτες, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από δημοσκόπηση που διενήργησε η εταιρεία Afis, αποσπάσματα της οποίας μετέδωσε...
το ιδιωτικό πρακτορείο ειδήσεων της Σόφιας "Novinite".

Η δημοσκόπηση έγινε τον Σεπτέμβριο και το 56% των συμμετεχόντων δήλωσε ότι η ανεργία αποτελεί τη βασική του ανησυχία. Το ποσοστό των πολιτών που φοβάται για το εργασιακό του μέλλον σημείωσε αύξηση σε σχέση με το 2012, όταν είχε διαμορφωθεί στο 50%.

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης παρουσιάστηκαν από τον διευθυντή της Afis Γιούρι Ασλάνοφ, ο οποίος δήλωσε πως από τη δημοσκόπηση "αποκαλύφθηκε" - περαιτέρω - το διευρυνόμενο χάσμα μεταξύ των προβλημάτων των Βούλγαρων πολιτών και όσων προβάλλονται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Η ανεργία, για παράδειγμα, κατατάσσεται στην 11η θέση με βάση τη σημασία που της "αποδίδουν" τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία προβάλλουν περισσότερο θέματα για τη διαφθορά και την ολιγαρχία. Ωστόσο, μόλις το 8% των συμμετεχόντων στη δημοσκόπηση χαρακτήρισε τη διαφθορά και την ολιγαρχία "σοβαρό πρόβλημα".

Στην ομάδα των προβλημάτων που απασχολούν περισσότερο τους πολίτες ακολουθούν η φτώχεια (18%), η οικονομική κρίση (13%), η έλλειψη ασφάλειας (10%) και η υγεία (9%).

ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE


kerdos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις