Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ Ν. Δένδιας: "Κυνηγήστε τους νεοναζί στο διαδίκτυο"!

Με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια η αρμόδια Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα κυνηγήσουν τις...
νεοναζιστικές ομάδες στο διαδίκτυο, οι οποίες προτρέπουν ευθέως σε κακουργηματικές πράξεις. Σκοπός είναι η άμεση καταπολέμηση της δράσης τους.

Μάλιστα ο κ.Δένδιας σε ευρεία σύσκεψη που έγινε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τόνισε πως η υποκατάσταση των οργάνων της τάξης από αυτόκλητους τιμωρούς δεν πρόκειται να γίνει ανεκτή διεμήνυσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κατά τη διάρκεια ευρείας σύσκεψης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως ξεκαθάρισε ο κ. Δένδιας, «αρμόδια για τη διαφύλαξη του αγαθού της δημόσιας ασφάλειας είναι μόνον τα εντεταλμένα Όργανα του Κράτους και γι' αυτό «δεν μπορεί να γίνει ανεκτή οποιαδήποτε προσπάθεια υποκατάστασης των αρμοδιοτήτων τους από οιονδήποτε».
Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο  υπουργός στην καταπολέμηση της δράσης νεοναζιστικών ομάδων στο διαδίκτυο, οι οποίες, όπως σημείωσε, προτρέπουν ευθέως σε κακουργηματικές πράξεις.

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης δεσμεύθηκε για την συνέχιση και εντατικοποίηση των επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ. στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της πρωτεύουσας, όπως έγινε και χθες στον Άγιο Παντελεήμονα  και στο πλαίσιο αυτό αναφέρθηκε στην ενίσχυση του θεσμού του αστυνομικού της γειτονιάς, στην πύκνωση των περιπολιών έξω από υποκαταστήματα τραπεζών και ΑΤΜ, ειδικά τις ημέρες καταβολής συντάξεων, στην καταπολέμηση του παρεμπορίου, στην αντιμετώπιση των κυκλοφοριακών προβλημάτων και της παράνομης στάθμευσης κ.α.

Ειδική αναφορά έκανε μεταξύ άλλων στην ανάγκη παρουσίας τροχονόμων κατά τις ώρες προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών στα σχολικά συγκροτήματα, στην καταπολέμηση του εμπορίου και μικρεμπορίου ναρκωτικών, όπως και του φαινομένου της επαιτείας σε συνδυασμό με την εκμετάλλευση μικρών παιδιών.




ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE




Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις