μεσημεριανές και απογευματινές ώρες της Τρίτης 10 Δεκεμβρίου, στην βόρεια, βορειοανατολική Ελλάδα, ακόμα και σε παραθαλάσσια τμήματα.
Κατά διαστήματα χιονοπτώσεις θα σημειωθούν το μεσημέρι της Τρίτης ως και σε παραθαλάσσια τμήματα της Θράκης και κυρίως του νομού Έβρου και Ροδόπης. Νιφάδες θα πέσουν και στην Ξάνθη.
Τις απογευματινές ώρες, ενδέχεται να σημειωθούν κατά διαστήματα χιονοπτώσεις ασθενούς κυρίως έντασης, ως και σε πεδινά τμήματα της ανατολικής και πρόσκαιρα ίσως και κεντρικής Μακεδονίας και κυρίως στους νομούς Δράμας, Καβάλας και Χαλκιδικής.
Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από αργά το απόγευμα και προς το βράδυ. Χιονόστρωση θα σημειωθεί σε πιο ημιορεινά τμήματα κυρίως του νομού Έβρου, ενώ δεν αποκλείεται να το πιάσει και σε πεδινά τμήματα του βόρειου Έβρου που συνορεύουν με την Τουρκία.
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ
ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου