Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Φορολογείται η επικήρυξη των 4 εκ. ευρώ

Διαβάστε πόσα χρήματα θα λάβει ακριβώς αυτός που θα «δώσει» τους τρομοκράτες
Σε συνέχεια του κωμικού άρθρου....
Το κράτος επικήρυξε τους τρομοκράτες με το ποσό των ..
.
4 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, σύμφωνα με το νόμο, αν κάποιος «δώσει» τους τρομοκράτες και λάβει τα 4 εκατομμύρια ευρώ, θα υποστεί φόρο 15%. Δηλαδή, θα υποστεί μείωση 600.000 ευρώ.
Όμως, αυτά τα χρήματα θα τα παραλάβει κανείς αν φτάσει η ΕΛ.ΑΣ. στη σύλληψη όλων των επικηρυγμένων δηλαδή του Χριστόδουλου Ξηρού, του Νίκου Μαζιώτη, της Πόλας Ρούπα και των τρομοκρατών που δολοφόνησαν δύο μέλη της Χρυσής Αυγής.
Ακόμη και σε αυτή την περίπτωση όμως, η αμοιβή καθορίζεται στο ποσό του 1.000.000 ευρώ για κάθε έναν από τους τρεις, δηλαδή Μαζιώτη, Ξηρό και Ρούπα.
Έτσι, όταν η ΕΛ.ΑΣ. δίνει 1.000.000 ευρώ για κάθε έναν από αυτούς, ο πολίτης θα υποστεί μία μείωση 15% και συγκεκριμένα θα πάρει 850.000 ευρώ.
Αυτά τα ποσά, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δεν θα υποστούν νέα μείωση.
Όμως, σε περίπτωση που ισχύουν τα περυσινά φορολογικά εισοδήματα, θα υπάρξει μία επιπλέον μείωση του φόρου αλληλεγγύης που θα υπολογιστεί με βάση τα συνολικά εισοδήματα του φορολογούμενου.

ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις