Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Ουκρανός νεοναζί ηγέτης χτύπησε εισαγγελέα μπροστά στην κάμερα!

Με βρισιές και σφαλιάρες επιτέθηκε σε τοπικό εισαγγελέα ο ακροδεξιός ηγέτης Αλεξάντρ Μουζίτσκο, ενώ έκανε και επίδειξη… αντρισμού κραδαίνοντας απειλητικά τα όπλα του! Δείτε τα βίντεο…



Στην προσπάθεια του εισαγγελέα να του εξηγήσει πώς έχουν τα πράγματα ο Μουζίτσκο του επιτίθεται λεκτικά.
Μεταξύ άλλων ακούγεται να λέει:
«Βγάλε το σκασμό γαμ…..νε σκύλε! Ο γαμ…μένος χρόνος σου έχει τελειώσει!».
«Αν νομίζετε ότι είμαι καλός επειδή ήρθα χωρίς το όπλο μου, έχετε λάθος», ουρλιάζει ο ακροδεξιός ηγέτης του «Δεξιού Τομέα».




Ο εισαγγελέας εξήγησε αργότερα στους δημοσιογράφους, ότι ο Μουζίτσκο έχει πιθανόν παραπληροφορηθεί αφού ο ύποπτος ως δολοφόνος κρατείται και συγκεντρώνονται στοιχεία για να του αποδοθούν κατηγορίες.

Σε άλλο βίντεο κάνει επίδειξη δύναμης επιδεικνύοντας τα όπλα του:




Όπως επισημαίνει το Russia Today, κατά την ανακοίνωση της συμφωνίας Γιανουκόβιτς – αντιπολίτευσης, ο Ντμίτρι Γιάρος, αρχηγός του «Δεξιού Τομέα», του συνασπισμού ακροδεξιών και νεοναζιστικών οργανώσεων, ανέβηκε στο βήμα που είχε στηθεί στην Πλατεία Ανεξαρτησίας διακόπτοντας τον Βιτάλι Κλίτσκο, ηγέτη των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων.
«Θα ορμίσουμε με τα όπλα, σας τ” ορκίζομαι», δήλωσε προς τους οπαδούς του που τον αποθέωναν, απορρίπτοντας τη συμφωνία για κυβέρνηση εθνικής ενότητας.
«Η νέα κυβέρνηση στην Ουκρανία χρησιμοποιεί τους νεοναζί και δεν καταδικάζει αυτές τις πράξεις. Με βάση τα τελευταία γεγονότα το Κομμουνιστικό Κόμμα Ουκρανίας θα σταθεί απέναντι στην νέα κυβέρνηση. Υπερασπιζόμενη το σύνταγμα και τα συμφέροντα των εργαζομένων» ανέφερε το Κ.Κ. Ουκρανίας στην επίσημη ανακοίνωσή του.

tromaktiko.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις