Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΚΚΕ:Διαθεσιμότητες και απολύσεις εντάσσονται στην πολιτική της ΕΕ

«Η πολιτική που πετάει στον δρόμο χιλιάδες εργαζόμενους πάει χέρι-χέρι με τον κυβερνητικό αυταρχισμό και την καταστολή, όταν αυτοί αγωνίζονται για το αυτονόητο δικαίωμα τους....
στη δουλειά» αναφέρει, σε σχόλιό του, το ΚΚΕ. Προσθέτει δε, ότι «οι διαθεσιμότητες και απολύσεις των εργαζομένων έχουν στόχο να καταργήσουν τη μόνιμη και σταθερή εργασία, αντικαθιστώντας την με την ομηρία των 5μηνων προγραμμάτων και παραδίδοντας κρίσιμους τομείς σε μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα».
Το ΚΚΕ επισημαίνει ότι οι διαθεσιμότητες και οι απολύσεις «εντάσσονται στην πολιτική της ΕΕ για ένα κράτος προσαρμοσμένο απόλυτα στις ανάγκες του κεφαλαίου, εχθρικό για το λαό και τις ανάγκες του» και υπογραμμίζει ότι «αυτή την πολιτική εφαρμόζουν και σε δήμους-περιφέρειες οι εκπρόσωποι των κομμάτων του ευρωμονόδρομου».
«Το ΚΚΕ στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων για το δικαίωμά τους στη μόνιμη και σταθερή δουλειά. Σε αυτήν την κατεύθυνση, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ κατέθεσε τροπολογία για την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος και την διασφάλιση του δικαιώματος στην μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους τους υπαλλήλους που βρίσκονται σε καθεστώς διαθεσιμότητας και απειλούνται με απόλυση» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.


newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις