Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ: ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΤΗ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ. ΤΣΙΠΡΑΣ: ΑΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ

«Θεωρούμε ότι με αυτή τη διαδικασία η βουλή υπόκειται σε μικροπολιτικές σκοπιμότητες και για αυτό καταθέτουμε πρόταση μομφής εναντίον του προέδρου της Βουλής. 



Η συζήτηση θα πρέπει να διεξαχθεί και εφόσον ολοκληρωθεί της πρότασης δυσπιστίας τότε να θέσετε στην κρίση της ολομέλειας την άποψή σας για την πρόταση δυσπιστίας εναντίον του κυρίου Στουρνάρα».

Ο Ε. Μεϊμαράκης ανέφερε ότι σήμερα θα συνεχιστεί η συζήτηση για το Πολυνομοσχέδιο και η πρόταση μομφής θα συζητηθεί σε ημέρα ελέγχου της Βουλής, δηλαδή τη Δευτέρα.

Αμέσως μετά ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε την αποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ από τη συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο. “Θεωρούμε ότι διεξάγεται ένα πρωτοφανές κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, μία συνταγματική εκτροπή με προφανή σκοπιμότητα να μην συζητηθεί στη Βουλή η ουσία του τριπλού εγκλήματος του πολυνομοσχεδίου. Αυτήν την εκτροπή δεν την αναγνωρίζουμε και δε τη νομιμοποιούμε. Την πρωτοφανή απόφαση να θέσετε στην κρίση της ολομέλειας την πρόταση δυσπιστίας, δεν την αναγνωρίζουμε. Δε νομιμοποιούμε κάτι που είναι έξω από τα πλαίσια της δημοκρατίας και της λογικής και αποχωρούμε”.



news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις