Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του Boeing 777 των Malaysia Airlines που χάθηκε από τα ραντάρ μόλις μία ώρα μετά από την απογείωσή του από την Κουάλα Λουμπούρ μεταφέροντας 239 επιβάτες. Οι έρευνες συνεχίζονται και σήμερα, ενώ στη δημοσιότητα δόθηκαν και οι πρώτες φωτογραφίες από τους αγνοούμενους επιβάτες....
Οι αρχές εξετάζουν όλα τα σενάρια, ακόμα και αυτό της τρομοκρατικής επίθεσης, μετά την αποκάλυψη ότι δύο επιβάτες ταξίδευαν με κλεμμένα διαβατήρια.
Αμερικανοί πράκτορες του FBI κατέφτασαν στην Μαλαισία για να βοηθήσουν στις έρευνες και ήδη στο μικροσκόπιο έχουν μπει τα ονόματα τεσσάρων επιβατών.

«Θα εξετάσουμε όλον τον κατάλογο των επιβατών. Δεν θα ερευνήσουμε μόνο αυτούς τους τέσσερις ανθρώπους, αλλά όλους όσοι περιλαμβάνονται στον κατάλογο , πρόσθεσε ο Χουσέιν. Εξετάζουμε όλες τις πιθανότητες. Δεν μπορούμε να βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Επικεντρωνόμαστε στην ανεύρεση του αεροσκάφους», δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών της Μαλαισίας Χισαμουντίν Χουσέιν, προσθέτοντας ότι έχουν κινητοποιηθεί οι αντιτρομοκρατικές υπηρεσίες των ενδιαφερόμενων χωρών.
Οι μέχρι τώρα έρευνες δεν έχουν φέρει στο φως στοιχεία για δολιοφθορά ή επίθεση. Πάντως βιετναμέζικα πλοία βρίσκονται στο σημείο, όπου χάθηκαν τα ίχνη του αεροσκάφους και όπως αποκαλύφθηκε το Σάββατο, βρέθηκαν δύο πετρελαιοκηλίδες που μπορεί να συνδέονται με το αεροσκάφος – φάντασμα. Ακόμα όμως δεν έχει βρεθεί ούτε ένα σημάδι από συντρίμμια.
Στην επιχείρηση παίρνουν μέρος 15 αεροπλάνα, έξι πλοία του Πολεμικού Ναυτικού και τρία σκάφη του λιμενικού από τη Μαλαισία, ενώ πλοία έχουν στείλει και οι Κίνα και οι Φιλιππίνες, που έχουν διαθέσει και στρατιωτικά αεροσκάφη όπως και οι ΗΠΑ.
Η εταιρεία έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες μερικών από τους επιβάτες της μοιραίας πτήσης
Πρόκειται για τον μοναδικό Αμερικανό ενήλικα επιβάτη του Boeing, τον 51χρονο Philip Wood, ο οποίος εργαζόταν στην IBM της Μαλαισίας.
Επίσης οι δύο Καναδοί επιβάτες είναι ο Muktesh Mukherjee και η σύζυγός του Xiaomo Bai. Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, τα οποία όμως δεν ταξίδευαν μαζί τους.

Τέλος στην δημοσιότητα δόθηκε και η φωτογραφία των Robert και Catherine Lawton από το Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας, που ταξίδευαν μαζί με τους φίλους τους Mary και Rodney Burrows.
Όσο περνούν οι ώρες, τόσο μεγαλώνουν οι φόβοι για το χειρότερο. Αυτό που προβληματίζει τις αρχές είναι το γεγονός ότι μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί ούτε ένα σημάδια από τα συντρίμμια του μοιραίου αεροσκάφους.
Υπενθυμίζεται πως το Boeing B777-200 της Malaysia Airlines εκτελούσε την πτήση απο Κουάλα Λουμπούρ προς το Πεκίνο και εξαφανίστηκε από τα ραντάρ την ώρα που πετούσε πάνω από τη θάλασσα της Νότιας Κίνας.
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ
ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου