Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Όποιος μαζεύει προσωπικά δεδομένα κάνει ποινικό αδίκημα. Στην περίπτωση Σώρρα θα επέμβει η στραβή δικαιοσύνη;;;;

Ξεκινάει μία νέα σκλαβιά μέ τήν E.N.D. καί τόν Σώρρα μαριονέτες και η κάλυψη του πραγματικού δολοφόνου του ( Rothschild).

Να μην μας διαφεύγει ότι τα προσωπικά δεδομένα που μαζεύει ο Απατεώνας Σώρρας βρίσκονται ή πηγαίνουν σε αμερικανική βάση αεροδρομίου, γιατί;;;;;;;;;
Εχει τη μεγαλύτερη παράδοση στον κόσμο στο εμπόριο χρέους έχοντας ....
χρηματοδοτήσει δεκάδες κράτη για περισσότερα από 200 χρόνια ενώ αποτελεί τη μεγαλύτερη τραπεζική δυναστεία διεθνώς με ανυπολόγιστη περιουσία και αμέτρητες ‘εμπλοκές’ σε χρηματιστηριακές και χρηματοπιστωτικές κρίσεις.
Στις 3 Δεκεμβρίου 1923 η Chicago Evening American είχε γράψει σχετικά: ‘Οι Rothschilds μπορούν να ξεκινήσουν ή να εμποδίσουν πολέμους.
Ο λόγος τους μπορεί να δημιουργήσει ή να διαλύσει αυτοκρατορίες.’
Η New York Evening Post στις 22 Ιουλίου 1924 ε’ιχε γράψει: ‘Ο Κάιζερ έπρεπε να συμβουλευτεί έναν Rothschild προκειμένου να μάθει αν μπορεί να κάνει πόλεμο ή όχι.
Ένας άλλος Rothschild σήκωσε όλο το βάρος της διαμάχης που οδήγησε στην κατάρρευση του Ναπολέοντα.’ Στις 8 Ιουλίου 1937, οι New York Times είχαν γράψει για τη δυναστεία: ‘Οι Rothschilds εισήγαγαν τον κανόνα του χρήματος στην ευρωπαϊκή πολιτική. Δεν έχουμε πλέον έθνη αλλά οικονομικές επαρχίες!!!!
Αν στην Αμερική υπήρχαν 600 δις ευρώ σε ομόλογα Αμερικάνικου Δημοσίου, η Αμερική θα ήταν η πρώτη οικονομική δύναμη στον κόσμο μετά την Κίνα και δεν θα υπήρχε ανεργία.
Η END είναι φτιαχτή, είναι ψεύτικη, δεν υπάρχει μία, δεν υπάρχει φράγκο, No Money, No Dinero, είναι η διαχρονική γνωστή Εβραϊκή τραπεζιτική μαφία σε άλλη έκδοση, πιο προσιτή στον…. σκλάβο.
Η γυναίκα γίνεται πιο επιθυμητή αν δεν σου ανοίξει τα πόδια από την πρώτη φορά, αλλά μετά την πέμπτη-έκτη. 
Η κυβέρνηση των τριών αναγνωρισμένων νέων ζιγκολό της Ελλάδος, κάποια στιγμή θα ΔΕΧΤΕΙ να πάρει τα 600 δις ευρώ που της δίνει η END.
Από την στιγμή που θα τα πάρει, ξαναρχίζει η σκλαβιά για άλλα 99 χρόνια. Επειδή τα ομόλογα αυτά, που είναι ανύπαρκτα αλλά θα τα δημιουργήσει αυτός ο ροζ ελέφαντας που είπαμε, είναι ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
Τί σημαίνει αυτό;
Σημαίνει: Rothschild και θα συνεχίσει να σημαίνει Rothschild για όσες φορές το 99 χρειαστεί, αν ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΡΧΙΚΑΡΑΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ, ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ.
Οι μάχες ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ !!!
Ας δούμε και αυτό.
Έχει ΛΗΞΕΙ η ΣΚΛΑΒΙΑ μας προς άλλους, εδώ κι ΕΞΙ ολόκληρα χρόνια.
Έληξε το 2006. (2012 μείον 6 = 2006)
Θυμάστε ποιος ήταν κυβέρνηση τότε; Ήταν η ΝΔ η οποία ανέλαβε το 2004 στις 7 Μαρτίου. Ακόμη και 2011 να πούμε, μας βγαίνει ΑΚΡΙΒΩΣ πάλι η χρονολογία διακυβέρνησης της ΝΔ.
Γιατί ο χοντρός Καραμαν-λής παρέδωσε την Ελλάδα στους βασανιστές του;;;
Γιατί δεν ενημέρωσε το λαό για την λήξη του χρέους;;;
Κοίταξε την ζωούλα του ίσως μετά από απειλές παρά να παραμείνει ο ηγέτης που τον τίμησε ο ελληνικός λαός, είπε ολοι η Ελλάδα στα α@@@@@α μου για την ζωή μου!!!
Και το χειρότερο ότι γνώριζε τα πάντα αφού η Μπενάκη ήξερε τι θα συμβεί στην Ελλάδα και το είπε στον Παπούλια για ξεκάρφωμα αθωωτικό από την εσχάτη προδοσία που διέπραττε και αυτή μη ενημερώνοντας την βουλή και τον ελληνικό λαό!!!
Δηλαδή όλο το πολιτικό σύστημα ήταν ενήμερο και συνεργάστηκε με τους δολοφόνους μας!!!
Είπα ότι ο Σώρας είναι μια μαριονέτα που μας απομακρύνει από τους αληθινούς υπεύθυνους!!!!
Προσοχή στις χρονολογίες: 1821 Ελληνική επανάστασις, 2012 άλλη Ελληνική επανάσταση διαφορετική, φασαρίες κλπ. 2012 μείον 1821 = 191 χρόνια. Ας βάλουμε τώρα 2 φορές το 99 που είναι τα χρόνια (99) που νομικά μπορεί κάποιο κράτος να έχει την διαχείριση σε κάποιο άλλο. 99 Χ 2 = 198 χρόνια.
Άρα έχουμε περάσει από ΔΥΟ διαχειριστές που πολλές φορές μας πούλαγαν σε άλλους ή έπαιρναν ποσοστά νοικιάζοντάς μας, νοικιάζοντας τις ζωές μας, τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας σε άλλους;;;
Στον παρακατω σύνδεσμο θα βρείτε και άλλα ενδιαφέροντα για την μαριονέτα Σώρρα!!!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις