Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Στη φυλακή για απρεπή συμπεριφορά μέλος του συγκροτήματος Scorpions

Δεν μπορεί να χαρακτηριστεί άγριο νιάτο, αλλά παρότι έχουν περάσει τα χρόνια, ο Τζέιμς Κότακ δεν έγινε καλό παιδί. Αποτέλεσμα αυτού, να βρεθεί στη....
φυλακή ο ντράμερ των Scorpions, καθώς τα έκανε μπάχαλο στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι.

Ο 51χρονος Αμερικανός καταδικάστηκε σε ένα μήνα φυλάκισης για απρεπή συμπεριφορά στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, το περιστατικό έγινε στις 3 Απριλίου, όταν το συγκρότημα ταξίδευε με προορισμό το Μπαχρέιν για συναυλία.
Όπως αναφέρουν, ο Κότακ κατηγορήθηκε για προσβολή του Ισλάμ, άσεμνες χειρονομίες- ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του- και για το γεγονός ότι ήταν μεθυσμένος.
Ο ντράμερ συνελήφθη όταν προκάλεσε αναστάτωση σε χώρο του αεροδρομίου. Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο, άρχισε να βρίζει, να μιλά για «αγράμματους Μουσουλμάνους» και να κάνει χειρονομίες. Μάρτυρες κατέθεσαν ακόμη πως ο Κότακ ούρλιαζε ότι δεν θα ταξιδέψει με Πακιστανούς και Αφγανούς.
Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες, αν και παραδέχθηκε ότι τα είχε... τσούξει. «Δεν έβρισα τους Μουσουλμάνους ή το Ισλάμ. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο, ακόμη κι αν ήμουν μεθυσμένος», είπε ο Κότακ, σύμφωνα με την εφημερίδα Gulf News. Για την κατανάλωση αλκοόλ χωρίς άδεια του επιβλήθηκε πρόστιμο 550 δολαρίων, ενώ αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος και να απελαθεί τις επόμενες ημέρες, καθώς ήταν υπό κράτηση από τη στιγμή της σύλληψής του.



ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE





Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις