Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ: Καμουφλαρισμένες ταχύπλοες μονάδες του Ρωσσικού Στόλου διέπλευσαν τα Δαρδανέλλια

Τα σκάφη κατευθύνθηκαν προς τη Σαντορίνη, υπό την προκάλυψη άλλου πλοίου (θαλαμηγού) ιδιοκτησίας Ρώσσου μεγιστάνα και ιδιοκτήτη ποδοσφαιρικης ομάδας του Βορρά. Όλη η κίνηση θεωρείται πως είναι πρόβα τζενεράλε για ....αιφνιδιαστικό κτύπημα σε περίπτωση ευρύτερης συρράξεως στην περιοχή.
Η εισβολή του Ρωσσικού Στόλου, αποτελούμενη από δύο πολεμικά, πέντε φουσκωτά και δύο καγιάκ, σημειώθηκε πριν λίγες ώρες στα βόρεια της Σαντορίνης όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες. Θεωρείται πως τα καγιάκ ήταν καμουφλάζ παράκτιων υποβρυχίων στέλθ, αν και αυτό το τελευταίο θεωρείται παρατραβηγμένο.
Μαχητικά ΜΙΚΟΓΙΑΝ/ΣΟΥ-5716 (στελθ) κάλυπταν την κίνησή τους, ενώ αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας είχαν αναλάβει την προστασία τους σε ηλεκτρονικό επίπεδο, ιπτάμενα πέρα από τα όρια της στρατόσφαιρας.
Το εύρος της κινητοποιήσεως έδωσε λαβή για τη διαρροή πληροφοριών πως στη Ρωσσική θαλαμηγό επιβαίνει ο Ρώσσος Πρόεδρος. Οι διαρροές ελέγχονται ως ακριβείς.
Στο Ναύσταθμο έχει σημάνει συναγερμός, ενώ ενημερώθηκε και ο φερόμενος ως “πρωθυπουργός”. Πληροφορίες από το αεροδρόμιο της Ανδραβίδας αναφέρουν πως εδόθη εντολή να προετοιμαστεί το πρωθυπουργικό τζετ για έκτακτη πτήση, προκειμένου να σπεύσει ο ίδιος ο φερόμενος ως “πρωθυπουργός” σε συνάντηση με τον Ρώσσο Πρόεδρο, η εντολή όμως ακυρώθηκε όταν διαπιστώθηκε πως το πρωθυπουργικό τζετ δεν μπορεί να προσγειωθεί στη θαλαμηγό του Ρώσσου μεγιστάνα.
Διαρροές πάντως, αναφέρουν πως η εντολή ακυρώθηκε επειδή ο φερόμενος ως “αντιπρόεδρος” της “κυβερνήσεως” πρόλαβε να καπαρώσει το τζετ, κατόπιν της διασώσεως του κόμματός του στις εκλογές και της συνακόλουθης βελτιώσεως των σχέσεών του με τον φερόμενο ως υπουργό Εθνικής Αμύνης. Φερόμενος αντιπρόεδρος και  φερόμενος υπουργός, πετούν αυτή τη στιγμή προς συνάντηση του Ρώσσου προέδρου, σκοπεύοντας να προσγειωθούν στη θαλαμηγό με αλεξίπτωτα, έπειτα από παρότρυνση και εγγύηση επιτυχίας της πτώσεως που εγγυήθηκε ο διοικητής της Διοικήσεως Υποβρυχίων Καταστροφών αυτοπροσώπως.. Αυτές οι διαρροές ελέγχονται ως ανακριβείς.
Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη, νεώτερα σε λίγο.




ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις