Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Γιατί κρατήθηκε μυστική η «ξαφνική ενεργοποίηση της “Αντιαεροπορικής Άμυνας ;»

Τρία στα τρία για τον Α/ΓΕΕΘΑ  αν αυτή τη φορά το περιστατικό διέρρευσε τις απογευματινές ώρες όταν συζητήθηκαν τα αποτελέσματα και οι χρόνοι της ξαφνικής ενεργοποίησης της Αντιαεροπορικής Άμυνας στης Χώρας...


 Η εντολή ήταν σαφής και δόθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες από τον ίδιο το Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωσταράκο μέσα από το σύστημα ! Ο στόχος διπλός να μετρηθούν οι χρόνοι και να διαπιστωθεί η μυστικότητα του συστήματος  και τα δύο πέτυχαν το στόχο τους ! Ενεργοποιήθηκαν όλες οι Α/Α Μονάδες από τους (S-300 της Κρήτης  και τα Patriot  της Σκύρου  μέχρι τους  ΧΩΚ) της  Μακεδονίας ,αλλά και όλα τα  επιμέρους συστήματα των Μονάδων και τα αντιαεροπορικά συστήματα των Αεροδρομίων αλλά και τα Α/Α του Έβρου και των νησιών !
Το κυριότερο όμως είναι ότι όλη αυτή η διαδικασία κρατήθηκε μυστική αλλά και κάποιες διαρροές δεν επιβεβαιώθηκαν από πουθενά ..πράγμα που σημαίνει ότι το σύστημα δούλεψε !


Όταν πλέον η άσκηση είχε λήξει εδώ και ώρες και τα συμπεράσματα και  οι διαπιστώσεις  έπεσαν στο τραπέζι  και συζητήθηκαν η πληροφορία που έγινε γνωστή ήταν :

Τις πρωινές ώρες χθες δόθηκε εντολή για ενεργοποίηση του Συστήματος Αεράμυνας της χώρας με συμμετοχή του συνόλου των μονάδων με σκοπό την περαιτέρω βελτίωση των χρόνων αντίδρασης. Η άσκηση ολοκληρώθηκε στις 12:00

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες  κατά την είσοδο της τετράδας των Τούρκικων μαχητικών  στο Ελληνικό (FIR )που έγινε την 15:oo  υπήρξε η σκέψη να ενεργοποιηθεί  η Αεράμυνα επί πραγματικού στόχου αλλά  όλες αυτές οι πληροφορίες δεν επιβεβαιώθηκαν τουλάχιστον επίσημα.

ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKEΠηγή: Βετεράνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις