Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Το ρολόι κτυπά για τη συμμορία του Σώρρα.

Όταν ασχολήθηκα για πρώτη φορά με το φαινόμενο Σώρρα (τότε ήταν οι μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής),  νόμιζα πως είχα να ...
κάνω απλώς με ένα πελλό με κάποιες εμμονές, οι οποίες παρέσερναν και άλλο κόσμο, πάντα στα πλαίσια της λογικής πως η απελπισία μιας  χώρας σε βαθιά και μόνιμη οικονομική και κοινωνική κρίση προσφέρεται για τέτοια πράγματα.

Από τότε ο Σώρρας και η συμμορία του προχώρησαν σε άλλες δόξες! Μετά την Τράπεζα, εμφανίστηκαν τα ριάλια  που οφείλονται από το αμερικάνικο δημόσιο στον Σώρρα, γιατί τους πούλησε διαστημική τεχνολογία των αρχαίων ελλήνων! Και επειδή όταν έγινε η πράξη ο Ομπάμα δεν κρατούσε cash,  πλήρωσε τον απένταρο απατεώνα με ομόλογα, τα οποία μάλιστα ανανεώθηκαν ήδη μια φορά!

Μιλάμε για το αστρονομικό ποσό των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Όταν κάποιος τους σφύριξε πως είναι δυνατόν να υπάρχουν παλαβοί και στην Κύπρο, εμφανίστηκαν ξαφνικά άλλα 50  δισεκατομμύρια για να μας σώσουν και εμάς στην Κύπρο!

Από τότε τα κοπέλια έχουν ξεφύγει εντελώς και η μόνη υπηρεσία της Ελληνικής δημοκρατίας που μπορεί να βοηθήσει, είναι το τμήμα ψυχικής υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις