Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Οι ευρωπαϊκές εταιρείες Syngenta: χωρίς την άδειά μας, κανείς δεν θα είναι σε θέση να φυτέψει πιπεριές

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι σπόροι της ζωής και όλα αυτά που αναδύεται από το σπόρο, έτσι ώστε οι εν λόγω δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σπόρων βάλει πραγματικά τα χέρια τους για τη ζωή με την πλήρη έννοια της λέξης.

Συμπεριφέρονται σαν θεοί. Πιστωθεί το νερό, τα δάση, τη φύση, και τώρα το σπόρο. Το ερώτημα είναι πότε θα τα χρηστά
ευρωπαϊκές ιδιωτικές εταιρείες να σφετεριστεί τον αέρα και να αρχίσει να χρεώνει. Με όλους τους λογαριασμούς, είναι δυνατή και στην πραγματικότητα είναι πολύ πιθανό.

Η ευρωπαϊκή εταιρεία Syngenta, η οποία κανονικά παράγει σπόρους ΓΤΟ, τώρα θέλει να πατεντάρει τους σπόρους της πιπεριάς. Ναι, μπορείτε να διαβάσετε αυτό το δικαίωμα. Θέλουν να το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σπόρων, πράγμα που σημαίνει ότι χωρίς την άδεια του οποιονδήποτε και οπουδήποτε θα είναι σε θέση να φυτέψει πιπεριές.

Σύλλογοι από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο λένε: «Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τους σπόρους." Αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν επειδή, μετά από ένα χρόνο, σιγά-σιγά, patentiraće όλους τους σπόρους στη γη. Το περίφημο ΓΤΟ Monsanto επίσης διαπραγματεύσεις με την Ευρώπη σχετικά με το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σπόρων άλλων τροφίμων, όπως το μπρόκολο και τα πράσινα φασόλια.

Τι θα συμβεί όταν ο σπόρος είναι κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας; Ένα παράδειγμα από μια σειρά περιπτώσεων συμβαίνουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, και ότι οι διαδικασίες του νερού κατά πολλών αγρότης Monsanto.

Στην πραγματικότητα, η Monsanto έχει επανειλημμένα μήνυσε επειδή οι άνθρωποι στα χωράφια τους ξεπηδήσει σπόρων ΓΤΟ που δεν έχουν άδεια. Αλλά οι χωρικοί δεν είχαν κλέψει το σπόρο, αλλά οι σπόροι από τον άνεμο μετακόμισε στα χωράφια τους. Ας υποθέσουμε, Monsanto, στις περισσότερες περιπτώσεις, να πάρετε μια απόφαση και οι αγρότες πληρώνουν εταιριών αποζημίωση, μολονότι τα χωράφια τους πραγματικά καταστραφεί επειδή δηλητήρια ΓΤΟ πάντα μπροστά σας.

Το ίδιο θα συμβεί και σε εμάς στην Σερβία, αν κατά τύχη τολμάμε να φυτεύουμε πιπεριές κάθε είδους ότι οι εταιρείες των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, επειδή οι πιπεριές ευρεσιτεχνίας διαθέτουν ιδιωτική εταιρία, η οποία, εφόσον παρατηρήθηκαν στον τομέα σας αυξάνεται πάπρικα, πρέπει να στείλει «σπόροι» τους η αστυνομία και έφερε σε σας ως ευρεσιτεχνίας και πιπέρι ανήκει σε αυτούς.

Αυτή η κατάσταση είναι πραγματικά παράλογο και απίστευτο. Γιατί, πώς μπορούμε να επιτρέψουμε εταιρείες να ιδιοποιηθεί το σπόρο; Seed έχει πάντα ανήκε σε όλους και δεν είναι σαφές από πού το θάρρος αυτής της θεραπείας σας. Όλα αυτά λαμβάνει χώρα, φυσικά, ένα μυστικό σχέδιο για αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είναι πολύ βαθύτερη.

Σπόροι της ζωής και όλα δημιουργήθηκαν από τους σπόρους, έτσι ώστε όσοι δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τους σπόρους, στην πραγματικότητα, βάζουν τα χέρια τους πάνω σε αρρώστους ζωή με την πλήρη έννοια της λέξης.

Δεδομένου ότι μπορεί να αλλάξει, να τροποποιήσει, να στρεβλώσει, καθώς και σε όλα με τη θέλησή του και, φυσικά, σε βάρος της ζωής και του ανθρώπου.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις