Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Μουσουλμανική ομάδα σφάζει 43 παιδιά της Νιγηρίας, σχολείο, τα παιδιά κάηκαν ζωντανοί, Τζιχάντ πυροβόλησε και έκοψαν τον λαιμό των παιδιών που προσπάθησαν να διαφύγουν από τα παράθυρα

Όταν οι καλές και αξιοπρεπείς άνθρωποι θα είναι ελεύθεροι να μιλούν για τις μουσουλμανικές ρατσιστής βαρβαρότητα; Αντ 'αυτού, την υποβολή εκθέσεων σχετικά με αυτές τις ιστορίες της αδιανόητο τρόμο θεωρείται «η ισλαμοφοβία." Αυτό είναι όπου είμαστε στη σύγχρονη εποχή του άγριου.

Σε περίπτωση που οι Χριστιανοί αντεπιτεθεί στη Νιγηρία, οι enemedia θα αρχίσει να κλαίει για «την εθνοκάθαρση των μουσουλμάνων», το οποίο είναι ακριβώς αυτό που κάνουν στη γειτονική Κεντροαφρικανική Δημοκρατία.
Αποστολή χέρια των Χριστιανών στη Νιγηρία. Εκπαίδευσή τους. Αυτό είναι ό, τι πρέπει να κάνουμε την Αμερική.
Screen Shot 25/02/2014 στις 11.22.50 AM
Αυτές οι ισλαμικές αγριότητες σε όλη την Αφρική και τη Μέση Ανατολή είναι καθημερινά - καθημερινά - και ο Ομπάμα δεν μπορεί να εισάγει αυτούς τους δολοφόνους στη χώρα μας αρκετά γρήγορα.
«Ισλαμιστική ομάδα που ονομάζεται« Δυτικής Εκπαίδευση Απαγορευμένη «σφάζει 43 αγόρια στο σχολείο της Νιγηρίας μετά από έφοδο του κτιρίου με όπλα, μαχαίρια και μολότοφ," Daily Mail, 26 του Φλεβάρη, 2014
  • Ύποπτους μαχητές από την Αλ-Κάιντα θυγατρικών του ομίλου έκαψαν τα παιδιά ζωντανά
  • Δάσκαλος λέει θέτουν κλειδωμένο ξενώνα φωτιά στη συνέχεια πυροβόλησε και έκοψαν τον λαιμό των παιδιών που προσπάθησαν να διαφύγουν μέσα από τα παράθυρα
  • Άλλες αναφορές δείχνουν δράστες έριξαν εκρηκτικά, ψεκάζονται δωμάτια με πυροβολισμούς και μαχαίρια που χρησιμοποιούνται για να χαράξει τους μαθητές σε θάνατο
  • Επίθεση φέρνει διοδίων από τις επιθέσεις Boko Haram σε περισσότερα από 300 αυτό το μήνα
Υποψία ισλαμιστές σκότωσαν 43 μαθητές σε ένα προ-αυγή επίθεση της Τρίτης σε ένα κολέγιο βορειοανατολικά της Νιγηρίας, επιζώντες είπε.
Οι τρομοκράτες, που πιστεύεται ότι είναι από Boko Haram, που μια κλειδωμένη ξενώνα στην πυρκαγιά, πριν από τη λήψη και την κοπή τους λαιμούς από αυτούς που προσπάθησαν να σκαρφαλώσει έξω από τα παράθυρα. Μερικοί κάηκαν ζωντανοί.
Αντάμου Garba είπε ο ίδιος και άλλοι εκπαιδευτικοί που έσκασε μέσα στη ζούγκλα εκτιμούν 40 μαθητές έχασαν τη ζωή τους στην επίθεση που ξεκίνησε γύρω στις 2 π.μ. την Τρίτη στο ομοσπονδιακή κυβέρνηση College στο Buni Yadi. 
Boko Haram ήταν υπεύθυνος για μια σειρά τρομοκρατικών επιθέσεων στο βόρειο τμήμα της Nigera που στοχεύουν ολοένα και περισσότερο τους πολίτες
Boko Haram ήταν υπεύθυνος για μια σειρά τρομοκρατικών επιθέσεων στο βόρειο τμήμα της Nigera, καθώς ολοένα και στοχεύουν αμάχους (φωτογραφία αρχείου)
Είναι ένα σχολείο συν-ed περίπου 45 χλμ νότια της Damaturu, την πρωτεύουσα της Yobe κατάσταση, και είναι δύσκολο να επικοινωνήσει με εξτρεμιστές, επειδή πέρυσι κατέστρεψε τον πύργο κινητό τηλέφωνο εκεί.
Γκάρμπα, ο οποίος διδάσκει σε ένα σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που συνδέονται με το κολέγιο, είπε ότι οι επιτιθέμενοι πρώτα πυρπολείται το κολέγιο διοικητική μπλοκ, στη συνέχεια μετακόμισε στους ξενώνες, όπου κλειδωμένη φοιτητές και άρχισε βομβαρδισμό των κτιρίων.
Σε ένα ξενώνα, είπε: «Οι μαθητές προσπαθούν να αναρριχηθεί έξω από τα παράθυρα και σφαγιάστηκαν σαν πρόβατα από τους τρομοκράτες που σχισμή τους λαιμούς τους. Αυτοί που έτρεξε πυροβολήθηκαν.
Είπε ότι οι μαθητές που δεν μπορούσε να ξεφύγει κάηκαν ζωντανοί
Οι επιτιθέμενοι, επίσης, φέρεται να πέταξαν εκρηκτικά σε μαθητή κτίρια κατοικιών, ψεκάζονται πυροβολισμούς σε δωμάτια και hacked ένα αριθμό μαθητών σε θάνατο. 
Ένας ανώτερος ιατρική πηγή στο εξειδικευμένο νοσοκομείο Sani Abacha στην πρωτεύουσα Yobe του Damaturu είπε ότι οι ένοπλοι που απευθύνονται μόνο άρρενες φοιτητές και ότι φοιτητριών » γλιτώσει ».
«Μέχρι στιγμής, 43 οργανισμοί έχουν μεταφερθεί (από το κολέγιο) και βρίσκονται στο νεκροτομείο», είπε η πηγή, που ζήτησε ανωνυμία, όπως δεν ήταν εξουσιοδοτημένος να συζητήσει τα διόδια του θανάτου.
Damaturu κάτοικος Babagoni Μούσα δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι τέσσερις ασθενοφόρα που μετέφεραν τα πτώματα οδήγησε το παρελθόν το μαγαζί του, το οποίο εμπίπτει στο δρόμο από Buni Yadi.
«Είχαν κλαδιά δέντρων πάνω τους το οποίο είναι ένα σημείο το οποίο χρησιμοποιείται εδώ για να υποδηλώσει ένα πτώμα είναι σε ένα όχημα», είπε.
Οι άνθρωποι των οποίων οι συγγενείς είχαν τις σπουδές του στο κολέγιο είχε περικυκλώσει το νεκροτομείο και απεγνωσμένα αναζητούν πληροφορίες σχετικά με τους νεκρούς, αναγκάζοντας τον στρατό να αναλάβει τον έλεγχο του κτιρίου για να αποκατασταθεί η ηρεμία, η νοσοκομειακή πηγή είπε.
Yobe είναι μία από τις τρεις βορειοανατολικές πολιτείες που τέθηκε υπό καθεστώς εκτάκτου ανάγκης τον Μάιο του περασμένου έτους, όταν ο στρατός ξεκίνησε μια μαζική επιχείρηση για να συντρίψουν την εξέγερση Boko Haram.
Τουλάχιστον 40 μαθητές έχασαν τη ζωή τους το Σεπτέμβριο σε ένα κολλέγιο της γεωργίας κατάρτισης στην Yobe μετά Boko Haram ένοπλοι εισέβαλαν σε μια σειρά από κοιτώνες στη μέση της νύχτας και ψεκάζονται πυροβολισμούς σε υπνωτικά φοιτητές.
http://pamelageller.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις